perjantai 19. maaliskuuta 2010

Pennaali

Pari vuotta kynät ja kumit ovat vaellelleet koululaukun pohjalla irrallaan. Se ei todellakaan ole toimiva ratkaisu, mutta joskus on vaan niin helppo olla aikaansaamaton... ja musta penaalin pitää olla aika kiva, jotta sitä tulee kannettua mukana. Tämä on nyt sellainen:


Penaalin olen tehnyt jo jonkun aikaa sitten, mutta tuon rintaneulalla kiinnitettävän bambiteemaan sopivan "jojon" (tyhymä sana) tein vasta eilen vuorikankaasta.Tähän sammaan juttuun voisin vielä ämpätä vähän aikaa sitten tekemäni meikkipussin. Tein samoista kankaista äitille lahjaksi pussin vauvaläppärille, ja taisin vähän ihastua nuihin kankaisiin. Tildan ohjeilla tein pakkeleille uuden kodin. Pussukka on ollut aivan älyttömän hyvä! Sen lisäksi, että se on söpö, se pysyy hyvin pystyssä ja on tikkikankaan ansiosta sopivan paksu.


2 kommenttia:

  1. Voi luoja miten ihanaa bambikangasta!! Sano että tuota saa vielä jostain! :D

    Muutenkin söpöjä pussukoita! :)

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä ihan ehdottomasti myös mun suosikkikangas! :) Olisi kyllä pitänyt tilata enemmänkin. Nyt täytyy aina tarkasti miettiä, mihin sitä raaskii käyttää. ;) Olen tilannut kankaan muutama kuukausi sitten Taitomaan (www.taitomaa.fi) kautta Japanista saakka. Jos ei Taitomaasta enää löydy, kannattaa penkoa Etsystä. Olen nähnyt tätä ihanuutta myös ainakin vihreänä ja mustana!

    VastaaPoista