tiistai 23. maaliskuuta 2010

Nättirätti

Kyllähän se niin on, että tiskirätin ehdottomasti tärkein ominaisuus on nätteys. Toiseksi tärkein on sitten tietenkin mätsääminen keittiön verhoihin.

Rätit on tehty Novitan Tennesseestä. Toki bambulanka olisi ollut mieluisampaa, mutta eipä sattunut löytymään varastosta. Molempia malleja oli mukava neuloa ja ihanan nopeastihan nuo valmistuivat.

Punaisen tiskikukan ohje löytyy Tintin luomuksista. Ideana on se, että rättiä voi piettää mukissa kukan muodossa. Ajatuksena ehkä ihan hauska, mutta eihän se siinä kyllä ikinä kuivu. Itsehän en varsinaisesti ole perinteisen Amerikkalaisen kotirouvan prototyyppi, jolta löytyisi viitseliäisyyttä (saatikka tarpeeksi rättejä) vaihtaa aina uusi kuiva tiskikukka märän tilalle.

Tiiliseinä-rätin ohje löytyy puolestaan täältä. Pinta on sen verran hauska, että näitä pittää varmaan tehdä lisää!

4 kommenttia:

 1. Kivoilta näyttää! :) Miten hyviä tällaiset neulotut tiskirätit on käytössä? Raaskiiko niillä pyyhkiä likaistakin pöytää?? :D

  VastaaPoista
 2. Yhden päivän käyttökokemuksen jälkeen voin todeta kokemuksen syvällä rintaäänellä, että hyvin pyyhkii! :) Ihan oikeasti. Likasta pöytää raaskii kyllä pyyhkiä, ku rätin voi sitten nakata pesukoneeseen muun pyykin joukkoon.

  VastaaPoista
 3. Hauska pinta tuossa kaksivärisessä :-)
  Olen kuullut, että jotkut nakkaavat tiskirätit astianpesukoneeseen. Itse en ole kokeillut.
  Kauniita töitä on blogisi pullollaan!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on hiano koreorafia!
  Kukahan kommentoi? ;-)

  VastaaPoista