lauantai 27. maaliskuuta 2010

Lissää heijastimia

Äippä totesi nämä heijastimet nähtyään, että ei haittais yhtään, jos joku ihana tekisi joskus hänellekin samanlaisen. Äitille piti tehdä tosi söpö:


Vihdoin sain tehtyä heijastimen myös itelle. Lankana tässä on sama leijonankeltainen Novitan Tempo kuin alkutalvesta tekemässäni pipossa.

5 kommenttia:

 1. Tosi söpöjä! :) Ehkä iteki saan tehtyä tällaisia sitte ens talvelle.. ;)

  VastaaPoista
 2. Enpä mäkään kovin kauaa kerkiä heijastinta käyttää tänä "talvena". :) Ja hyvähän se on nyt jo alakaa miettimään ens syksyn projekteja! ;)

  VastaaPoista
 3. Lueskelin sun vanhoja postauksia ja löysin vaikka mitä kivoja juttuja! :)
  Esim. tämä heijastin! Onko sulla jotain ohjetta tähän vai onko tämä ihan omasta päästä? Ohjeen kanssa saisin varmaan yhtä kivan tehtyä :>

  VastaaPoista
 4. Elmeri: Oi ihana, kiva kuulla! :) Heijastimen ohje on aikalailla omasta päästä. Muistaakseni otin vähän kukkiin mallia eräistä tyynynpäällisistä (http://www.coatsandclark.com/Crafts/Crochet/Projects/TV+Projects/KCT0004+Afghan+Reincarnation.htm). Tein vain pari terälehtikerrosta yksinkertaisella langalla ja pienemmällä koukulla. Heijastinkankaan kiinnitin kaksipuoleisella tukikankaalla ja pykäpistoilla. Myös taustakankaan, johon on kiinnitetty rintaneulatausta, kiinnitin kaksipuoleisella tukikankaalla. Jos haluat ja jaksat odottaa, voin kyllä syksymmällä tehdä mielelläni pienen tutoriaalinkin suomenkielisillä ohjeilla. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä nämäkin ohjeet hyvät oli, mutta jaksan ja haluan odottaa myös tulevaa tutoriaalia! :>

  VastaaPoista