tiistai 9. maaliskuuta 2010

"How feel you? Afraid are you?"

Mies, joka pyysi itseään kutsuttavan Obi-Waniksi tässä blogissa, on totta tosiaan tämän galaksin suurin StarWars-fani. Mies huomasi kosineensa oikeaa naista tilattuani hänelle joululahjaksi huippuhienon Yoda-hupparin briteistä. Nyt tein hänen ilokseen pikkuruisen amigurumimaisen Yodan.


Tässä vauhtiin päästyäni voisin esitellä myös pari samantyyppistä aikaisemmin valmistunutta väkerrystä. Ensin söpö kisu, joka vartioi meidän kollien ruokapömpeliä. Ohje on otettu suurinpiirtein suoraan kirjastosta lainatusta Nicki Trenchin kirjasta Supersöpöt maskotit. Kuonoksi laitan vielä vaaleanpunaista huopaa, kunhan sitä joskus muistan ostaa.Ukolle olen joskus viime syksynä tehnyt myös aivan liikuttavan ihanan Nibblerin Futuramasta. Kerrankin selkeä ja hyvä ohje löytyy täältä. Nibblerille on olemassa myös ohjeen mukaiset pikkuruiset kengät, mutta kissat ovat varastaneet ne parempiin leikkeihin. :)


2 kommenttia:

  1. Voi toi viimonen ötökkä on ihana <3. Itse pidän virkkaamisesta mutta en jaksa seurata ohjeita ja virkkaan ainoastaan omasta päästä.

    VastaaPoista
  2. Hihi, se on kyllä aika mainio tyyppi. ;) Onneksi virkkaaminen onkin aika vapaamuotoista, minkä takia ohjeita ei aina tarvitsekaan. :)

    VastaaPoista