lauantai 3. heinäkuuta 2010

Peruspullaa

Voi onnea. Eilen käytiin ukon kanssa ulkona syömässä ja katsomassa Robin Hood. Tänään viiletin nauttimaan auringosta ja grillaamaan veljen ja isän kanssa. Tämän jälkeen lähden ihanien tyttöjen seuraan nauttimaan sangriaa, ja ehkä tulee patiokausikin avattua (häh, nyt vasta?!). Huomenna ajattelin käydä pitkästä aikaa Oulun laatukirpputorilla, joka taitaakin nykyään olla ainoa perinteinen ("ei-itsepalvelu") kirpputori. Paljon kivempaa viikonloppua en uskaltaisi toivoakaan.

Isille ja veljelle sekä tytöille leivoin täydellisen viikonlopun kunniaksi ihan peruspullaa. Isin mieliksi tein tavallisia korvapuustejakin (ohje löytyy vaikkapa täältä).

Korvapuustien lisäksi tein kinuski-raparperipullia, koska pakkasen perältä löytyi vielä viimevuotisia raparpereja. Tuoreesta olisi tietenkin tullut makoisampaa. Sain ideaksi yhdistää kirpsakan raparperin makiaan kinuskiin, ja ainakin minä tykkäsin!

Levitin kaulitulle pullataikinalevylle kinuskin (Kinuskikissalta löytyy hyvä ohje) ja ripottelin päälle sulatetut raparperin palat. Kieritin levyn rullaksi ja leikkasin sopivia paloja ihaniin muffinssivuokiin.

Herkullista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ei apua, ei ois pitänyt lukea tätä :D nyt tuli ongelmista suurin: käytänkö äidin raparperipuskasta nyysityt raparperit omenakauraherkkuun (äidin resepti) vaiko nyt sitten pullaan :D

    VastaaPoista
  2. Madam B.C.: Mulla on maailman paras idea - tee molemmat! ;D

    VastaaPoista