maanantai 7. kesäkuuta 2010

Lahjuksia puolin ja toisin

Sain eilen joitain blogin aihepiireihin liittyviä synttärilahjoja. Olen ihanista lahjoista sen verran innoissani, että voisin tänne iskeä niistä pari kuvan tynkää.

Äitiltä sain aiivan ylisöpön ompelurasian. Kuinkahan monta tuntia pystyisin ihailemaan rasiaa kyllästymättä?


Samasta paketista löytyi myös ihania muffinssivuokia ja MUFFINSSI-LAASTAREITA.

Ei tuollaisia voi edes olla olemassa! :D Nyt sais vaikka tullakin pieni pipi tai muuten alan esittämään haavoittunutta. Äiti on niin paras.

Mieheltä sain Aasialaisen keittokirjan. Korvat ovat nähtävästi olleet auki, koska pari viikkoa sitten toitotin haluavani oppia tekemään itämaista ruokaa. Tykkään kovasti aasialaisesta ruuasta (tai oikeastaan kyllä kaikesta ruuasta lihaa lukuun ottamatta) ja ruuanlaitosta, joten miksi en tekisi sitä itse? Erityisesti intialainen ruoka on uusi ihastukseni. Nyt on siis alettava tuumasta toimeen.

Loppuun vielä veljelleni lakkiaislahjaksi tekemäni Slanket. Unohdin kuvata viltin ennen lahjoitusta, joten veli toimii mallina! :)

Slanket on siis viltti, jossa on hihat (blanket + sleeves = slanket). Veli on tuommoista toivonut jo varmaan vuoden päivät, ja nytpä hän sellaisen sai. Olisi muuten melko kätevä tälläiselle vilukissa neulojallekin. Hyvän ohjeen löysin täältä. Slanket valmistui aivan hujauksessa. Reunojakaan ei tarvinnut huolitella, koska fleece ei purkaannu. Toiseen hihaan kiinnitin vielä pienen Homemade-nauhan. Melko professionaalia.

8 kommenttia:

 1. Aivan mieletön toi slanket :D :D

  VastaaPoista
 2. Siis aivan ihana tuo ompelurasia, mistäköhän niitä mahtaa saada?! :D

  VastaaPoista
 3. norsis: Eikö ookkin huippu! :)

  Edith: Mää olin jo aiemmin ihaillut ompelurasioita Oulun Coloressa, ja nyt äiti luki ajatukset! :) Colorella on muistaakseni nettikauppakin.

  VastaaPoista
 4. Ompelurasia on todellakin aivan ihana! Samoin noi cupcake-laastarit, vitsi mitä keksintöjä. Slanket-idea on mainio, pitäisköhän ostaa pari fleecehuopaa kun näkyivät olevan Euromarketissa tarjouksessa. :)

  VastaaPoista
 5. Nzqu: Määkin tässä just ihmettelin, miten oon edes voinut elää kaikki nämä vuodet ilman cupcake-laastareita! ;)

  Saattas tosiaan tulla halvemmaksi ostaa valmiita fleece-huopia ja tehdä slanket niistä. Mun piti deadlinen lähestyessä kuitenkin turvautua löytöpalan metritavaraan (7€/m).

  VastaaPoista
 6. Sattumalta eksyin blogiisi, mutta taidanpa vierailla jatkossakin, kun täältä saa niin kivoja ideoita :) En ollu tuommoisesta slanketista kuullutkaan, mutta nyt täytyy kyllä ommella samanlainen itelle, kun oon kans kauhee vilukissa.

  VastaaPoista
 7. Sattumalta eksyin blogiisi, mutta sain jo niin kivoja ideoita, että varmasti palaan vielätänne. Slanket päätyy minunkin kokeiltavakseni :)

  T: Heidi (http://possuli.nexus.fi) -Koitin kommentoida tuolla Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, mutta jostain syystä ei onnistunut.

  VastaaPoista
 8. Kiva kuulla Heidi, ja tervetuloa uudelleen! :) Slanket on kyllä hauska ja helppo idea. Itse kun tekee ei tarvitse maksaa kymmenien eurojen kallista hintaa...

  VastaaPoista