torstai 29. heinäkuuta 2010

Kirppuilua

Hups. Töitten jälkeen piti mennä jätskikitskan kautta puistoon lukemaan. Kannattipa valita reitti kulkemaan kirpparin ohi. Vaan eipä tuo haitannut - tosin ikinä ennen ei ole tainnut kirppariostokseni (huonekaluja lukuun ottamatta) maksaa 27 euroa. On nämä kyllä joka sentin väärtejä. Oon niin innoissani, että on pakko vähän esitellä!

Ensimmäisenä iiihana jätti BISCUITS-peltirasia. Oon tän joskus nähnyt jossain kaupassa, ja muistan hinnan olleen liikaa. Nyt maksoin neljä euroa mielelläni miettien, mitä ihmettä purkkiin majoittaisin.

Sitten ostin kaksi ja puoli mekkoa. Mekkojen ostoa perustelin sillä, että olen tällä viikolla myynyt huuto.netissä pari mekkoa, ja saanut niistä yhteensä 21 euroa. Jäin siis vielä keposasti plussalle, jee! Ensimmäinen on aaaah-ihana retromekko. Maksoi kyllä yli viisi euroa, mutta ei haittaa. Mekko on aika nafti-xs, mutta mieluummin olen hengittämättä ja nostamatta käsiä kuin käyttämättä tätä söpöä.

Kahden euron kukkamekosta mulla on sellanen kutina, että se saattaa kivuta mun ykköskäyttömekoksi. Se on pikkasen samaa mallia kuin maatuska-mekko, joka nousi uuteen suosioon aplikoinnin myötä. :)

Tämä viiminen on sitten se puolikas mekko, koska oikeastaan tämä on paita taikka tunika. Suloinen kumminkin. En voinut vastustaa söpöjä taskuja, ja näillä keleillä hihaton tuntui järkevältä ratkaisulta.

Sitten piti ostaa kaksi kaulakorua. Toinen siksi, että olen kauan haaveillut vastaavasta juhlakoruksi sopivasta. Ja toinen siksi, että kukkahelmet olivat liian ihanat. Yhteensä kustansivat neljä euroa.

Löysin myös patellavyöksikin soveltuvan ruskean vyön (2,5 €), jollaista yritin metsästää jo alesta. Jopa alessa ne olivat liian kalliita, liian rumia ja liian pitkiä. Tämä oli kaikilta osa-alueiltaan aika sopiva. Isot puukorvikset piti kanssa ostaa (5 €), koska muunlaisia en kamalasti tykkää käyttää ja kirpparin omissa valikoimissa ne ovat yli tuplasti muita liikkeitä halvempia. Nämä ovat ihanat!

Ja sitten sekalainen seurakunta kaikkea muuta pientä: muutama nappi, uusi höppänä silmälasikotelo ja söpöliini purkki. Oikeasti ostin purkin jo eilen käydessäni hakemassa toiselta kirpparilta uudet pyöröpuikot. Kaikki yhteensä ehkä 2,5 euroa.

Onneksi tännään oli sopivan viileä ilma ähistä sovituskopissa, huh. Toivottavasti nämä kirppari-postaukset eivät muuten kyllästytä ketään kuoliaaksi!

7 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä kyllä, varsinkin korvikset ovat aivan ihanat :).

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä! Korut ja mekot ovat ihan huippuja! Eikä todellakaan kyllästytä, mun mielestä on mukavaa katsella mitä ihanaa kirppareilta löytyy!

  VastaaPoista
 3. Teillä päin on kyllä hyviä kirppareita, kun tuommoisia aarteita löytyy. Tuo vihreäruudullinen tunika on tosi nätti :)

  VastaaPoista
 4. Mie en ainakaan ikinä kyllästy kirpparipostauksiin, ihania löytöjä! Rakastuin tuohon tunikaan <3<3

  VastaaPoista
 5. Minäkin tykkään kirppispostauksista, vaikka ne välillä herättääkin pientä kateutta... :) Eli kivoja löytöjä olet taas tehnyt!

  VastaaPoista
 6. Antaa tulla vaan! Musta on ainakin kiva nähdä mitä muut löytää/ostaa kirppareilta.
  Mekot aivan mahtavia löytöjä:)
  Itsekin löysin juuri kirppikseltä farkkuhameen ja -mekon sekä ihanan Espritin sifonkipaitulin...se on oikeasti ihana vaikka kuulostaakin kasikytlukulaiselta...

  VastaaPoista
 7. Maikki: Korvikset ovat kyllä ihanat. Meidän vessan lavuaarista löytyy varmasti melko monta kadonnutta puukorviksen kiinnitystikkua! :D

  emilia-: Kiitos! Harvoin kyllä näin ihanat löydöt lähtevät matkaan.

  Heidi: Oulun kirpparit ovat kyllä mielestäni ihan hyviä, vaikkakin kuulema monessa kaupungissa kirppari-asiat ovat vielä paremmin. :) Olisi ihana lähteä kirppari roadtripille!

  Emma: Hyvä, ettei kyllästytä. Tunika on kyllä sievä. Se on selvätikin joltain lastenosastolta, koska koko on sentteinä! :D Kiva olla tynkä.

  Nzqu: Tuttu tunne kyllä! :D

  Niinu: Hyvä, ettei sinuakaan kyllästytä! Toivottavasti tänään voin koekäyttää toisen mekoista. Lähiaikoina vaihtoehdot ovat olleet kelien ansiosta aika vähissä...

  Kirppareilta voi kyllä löytää vaikka ja mitä, ja kaiken lisäksi suopeaan hintaan. :)

  VastaaPoista