torstai 1. heinäkuuta 2010

Retroa

Kirpparionni on jatkunut edelleen. Parin koltun ja mahtavien talvikenkien lisäksi matkaan on tarttunut lähinnä retrokankaita.

Nämä pirteät ilmestykset löysin euron kappalehintaan Paljekirppikseltä. Oranssi on ommeltu kaitaliinaksi ja keltainen on tyynyliina. Ihanat kirkkaat värit!

Kaunis kukkaverho löytyi Kontista (4 eurolla muistaakseni). Värit ovat luonnossa paljon syvemmät. Tästä voisin ommella pehmustetyynyt parvekkeelle, kunhan vain saan ostettua uuden penkin. Sydänkangasta käytinkin jo ompelurasiassa. Sitä ostin ison palasen 3,5 eurolla Second hand storesta.

Myös tämän murheenkryynin löysin Kontista. Kankaalle oli jo paikkakin mietittynä. Kotona kuitenkin huomasin kankaassa jättisuuret ällöt keltaiset tahrat, joita en tietenkään innostuksissani kirpparilla hoksannut. :( Eiköhän kankaan ompeluaiheisille kuvioille kuitenkin jotain käyttöä löydy.

Mitähän kaikkea kivvaa näistä tekisi?

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten ihania kankaita!! :)

  VastaaPoista
 2. Annika: Niin on! :) Kerrankin on tärpännyt kirppiksillä. Nyt on vaan niin sievät ilmat tulossa, etten malta jäädä töiden jälkeen sisälle ompelemaan...

  VastaaPoista
 3. Tosi mahtavia löytöjä, mä harvoin löydän kirppareilta mitään kankaita :) Ootko kokeillu pessä murheenkryyniä tahranpoistoaineella (tabort on paras:D)? Etikkakin voi kirkastaa väriä puhtaammaksi? Tai entäs kloori tahrapaikkaan tuputettuna?

  VastaaPoista
 4. Madam B. C.: Mulla on nyt kyllä ollut onni matkassa. En ole vielä kokeillut tahranpoistoainetta. Pittää kokeilla, kunhan kerkiän! :)

  VastaaPoista