maanantai 28. huhtikuuta 2014

Hurmurin kevätsetti

Meinasin pakahtua, kun näin Verson puodin uuden Hurmuri ja mummo -kankaan! Jos jollekin on vielä jäänyt epäselväksi, niin olen kuuleman mukaan hullu kissamummo, ja tässä kankaassahan on molemmat! Kissa ja mummo ja vieläpä pinkkiä ja mustaa. Ja raitaa ja pilkkua eli kaikki mun lempparit! ;)

Tästä kankaastahan vois ommella vaikka mitä, mutta ensimmäisenä tarpeeseen syntyi keväinen asustesetti pikkuemännälle.
 Lippapipon sovelsin Kukikkaat kuosit -blogin pipo-ohjeen perusteella. Lippaa kovetin laittamalla sekä päällis- ja vuorikankaaseen tukikankaat ja väliin vielä paksua puuvillakangasta. Lipasta olis voinu tehdä vielä vähän jämäkämmän, mutta menettelee näinkin. Kasvunvaraa tein sen verran reilusti, että meinaa pikkutytöllä olla lippa silmillä koko ajan! :) Täytyy ehkä surauttaa nyt kevääksi vielä joku vähän sopivampikin pipo. Helpot vauvan tumput tein facebookin ompeluryhmästä löytyneellä ohjeella ja huivin tein kaikessa yksinkertaisuudessaan kahdesta kolmiosta. Huivissa on neppikiinnitys. Kaikki asusteet on vuoritettu Eurokankaan pilkkutrikoolla.
Aika ihanat! Vähän kutkuttelis tehdä itelle pipo samasta kankaasta...

5 kommenttia:

 1. Ihanat asusteet pikkuiselle ja ihana kyllä tuo kangas! :) Vaikkei kissat saati mummot ole suosikkini niin tämä toimii kyllä, johtunee osaksi täydellisistä väreistäkin! ;)

  VastaaPoista
 2. Hilpeä setti, musta ja pinkki toimii aina :)

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton kun on söpö setti ja lapsi on valtavan ihana!!

  VastaaPoista
 4. Ensimmäistä kertaa löysin blogiisi, ei jää varmasti viimeiseksi kerraksi! Ihania töitä sulla!

  VastaaPoista