lauantai 26. huhtikuuta 2014

Samisteluhaalari vauvalle

Hellurei! Tein vauvalle kevyen haalarin Verson puodin sydämellisestä joustofroteesta. Miehen mielipide haalarista oli, että "näyttää ihan sulta". Oon ehkä pitänyt aiemmin tekemääni huppumekkoa aika usein (eli aina kun se ei oo pesussa)... Ja nyt voidaan vielä tytön kanssa samistella! :)
 Haalari on tehty Ottobren (4/2012) Jumpsuitin kaavalla, koko 74. Lisäsin haalariin vuoren Eurokankaan kilotrikoosta ja samasta trikoosta tein himppasen pidemmät hihan- ja lahkeensuut. Laatikosta sattui sopivasti löytymään oikean mittainen ja värinen Karnaluksista tilattu vetskari. Jäi vähän kaivelemaan kupruileva vetoketju, mutta purkaminen ei oo mun juttu. ;) Haalarin malli on aika leveä, mikä ei siis sinänsä haittaa, koska haalaria on tarkoitus pitää sisävaatteiden päällä. Vielähän tämä on resorit käännettyinäkin aika jätti pikkuneidille, mutta pakko sitä oli kuitenkin pikainen sovituskuva ottaa. :)
Toinen vähän ihmeissään, kun on joutunut niin upottavan haalarin sisälle. Ihana!

4 kommenttia:

  1. Suloinen haalari! Vetoketjun kupruilua ei huomaa eikä se käytössä haittaa :)

    VastaaPoista
  2. supersöpö pikkuisen haalari.:)

    VastaaPoista
  3. Ihanaihana haalari! Tällaisia nähdessä tekee aina mieli hankkia ompelukone, vaikka ei mulla oikein ole nyt aikaa neulontaankaan :)

    VastaaPoista