maanantai 21. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 1/5

Sain Villaa sukissa -blogin Marilta haasteen kuvata arkea viiden päivän ajan ja tarkoituksena on ilmeisesti myös haastaa mukkaan joka päivä uusi ihminen. Tarkoituksella olen rajannut blogin sisällön aika tarkasti käsitöihin, mutta Facebookissa mut nakitettiin mukaan samaan haasteeseen, joten tässäpä tämä tullee samalla. :)

Pääsiäispäivänä pääsimme katsomaan veljen, hänen kihlattunsa, kahden kissan ja YHDENTOISTA linnun uutta kotia. Tirpat oli luonnollisesti saaneet valtaansa isoimman huoneen, tsirp!
 Edellisen postauksen bodymekko pääsi pienen neidin päälle, mutta jälleen kevätauringon kuumuus vei voiton ja kemut juhlittiin loppuun lallerojalat paljaana. :)
Kuvassa näkkyy myös tekemäni peitto, jota en olekaan muistanut täällä esitellä! Peiton koko on n. 1m*1m ja se on ollut kovassa käytössä päikkäripeittona, köllöttelyalustana ja aluksi myös kapalointipeittona. Maatuska-trikoo on Sari Ahokaisen suunnittelema ja peiton toinen puoli on mustaa fleeceä.

En oo yhtään kärryillä, että ketä tähän on jo haastettu mukkaan, mutta lähetetäänpä haaste vaikka Hupsistarallaa-blogin Terhille!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun lähdit haasteeseen mukaan! Kiva seurailla muidenkin ipanaperheiden arkea hieman käsitöidenkin taakse :)

    VastaaPoista
  2. Lallerojalat, mikä ihana sana <3 11 lintua, heillä on kunnon parvi. Heti ottaisin meillekin lisää muutaman tirpan lisää, mutta ei vain yksinkertaisesti mahdu :D

    VastaaPoista