torstai 10. huhtikuuta 2014

Koru-kalsarit

Kun näin Pikku Piltin koruja korujen ystäville -kuosin, tuli heti pakottava tarve saada siitä legginssit tai kalsarit tai miksi kukainenkin näitä timmejä pöksyjä haluaa nimittää! Mää oon pienestä pitäen ollut mekoinen koruharakka (varsinkin helmet, ah), eikä tätä kangasta vaan voinut vastustaa. Asiasta on todisteita videokuvan muodossa jo vuodelta -90 mun 3-vuotissynttäreiltä, jossa jätän synttärivieraat täysin huomiotta kun tohotan vaan menemään ja etsin mun hukassa olevia helmiä! :D Kuka hienoneiti nyt synttäreitä haluaisi juhlia ilman helmiä, hä?

 Ainoastaan leggari-kaava on puuttunut, kunnes hoksasin mallikelpoinen-blogista ohjeet legginssien kaavoittamiseen. Ohjeet oli aivan pätevät ja selkeät, ja sain omien mittojen perusteella helposti piirreltyä hyvän kaavan. Tein kaavan -2 väljyyksillä ja sain vielä kavennella lissääkin.
Pikkasen hirvitti saksia kangasta ilman kaavan koeajoa, mutta siihen hätään ei sattunut löytymään tarpeeksi muutakaan trikoota. Onneksi tuli ihan hyvät! Kangasta mulla oli vaan metrin pätkä, joka nippanappa riitti mun pitkille sulosäärille. ;) Vyötärölle laitoin kuminauhan sijasta resorin.
Kyllä mää näistä tykkään!

8 kommenttia:

 1. Kiva kuosi! Katsoin ensin että oli Finlaysonia, niillä on vähän samantyyppinen kai joku kevään uutuus. Itse en oo koskaan uskaltanut kokeilla legginssien ompelua, ehkä joskus viel! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa kokeilla! Mullakin asia jäi pitkäksi aikaa ajatuksen asteelle, kun kaava puuttui, mutta nyt on sitten sekin asia korjattu. :) Ihanan nopeaa ommeltavaa!

   Poista
 2. Kivat leggarit! Kivasti sopii tämä kuosi alaosaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Vielä kun saisin aikaiseksi tehdä leggareiden kaveriksi mustan yläosan, johon applikoisin kankaasta helminauhan pääntielle. :)

   Poista
 3. Hips hei! Jos innostut niin käyhän kurkistamassa blogiani, siellä olis pikkuinen haaste sinulle! :)

  http://marineuloo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mää innostun kurkistamaan, kiitos! :)

   Poista