torstai 8. toukokuuta 2014

Rusettimyssy ja parit pöksyt

Pikamoi ennen nukkumaanmenoa! Tässäpä varsin sekava postaus täynnä yhteenkuulumattomia käsitöitä, mutta menkööt... 

Hurmuri-lätsä on siis vielä sen verran reilu, että pikasurautuksena valmistui sopivamman kokoinen trikoopipo. Raitakangas on kankaiden yönä tilattu Kestovaippakaupasta. Rusetin punainen pallokangas on Eurokankaasta.
 Metsolan palalaarista pelastetusta pallojoustiksesta legginssit kokoa 68 Ruusunpuna-kaavalla (OB 6/2012). Pepussa sydän Pikku piltistä tilatusta silitysarkista.
Little rabbit -kaavasta (OB 1/2012) sivusaumattomiksi muokatut pilvipöksyt kokoa 68. Kangas on facebookin kangashamstereista. Ihan käyttökelpoiset peruspöksyt, vaikka en kaavaan ihastunutkaan...
Siinäpä tiiviissä muodossa kaikki olennainen! :D Ompelukoneen vieressä odottaisi vinopino kesävaatteita kanttausta vaille valmiina, mutta eipä taida räntäsateessa vielä lyhythihaisia tarvita...

3 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia ja suloinen malli :)

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita ja ihana neiti! Mäkin teen usein sitä, että muutan housut sivusaumattomiksi, varsinkin, kun joustavissa ei oo niin nuukaa.

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi, nää on kaikki niin ihania nämä sun ompelemat vaatteet! Muutkin siis kuin nämä mitä tässä postauksessa on. Ja tuo ylin kuva on myös kertakaikkisen mainio! Kyllä pikkuihmiset sitten osaavatkin poseerata (halutessaan). :)

    VastaaPoista