sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kesähepeneitä

No nyt tullee taas hyvinkin sekalainen seurakunta pikkuneidin kesävaatteita! Onneksi niitä oli valmiina helteiden aikaan, vaikka sai neitokainen siitäkin huolimatta olla hikipäissään muutaman päivän, huh.

Ihanasta Verson puodin Hurmuri ja mummo -trikoosta valmistui mekko uusimman Ottobren (3/2014) Giant apple -kaavalla (koko 74). Lärpäkehihoissa on Eurokankaan pinkki-valkoista pallotrikoota. Kuten kuvasta näkyy, mekko kelpasi äidin lisäksi myös tasan puolivuotiaalle Aliisalle. Tässä mekossa on hyvä esitellä habaa. ;)
Mekon kaverina on vajaamittaiset Baboon-trikoohousut (myöskin OB 3/2014, koko 74). Mun visio väärään langansuuntaan leikatusta pyllypallosta (:D) ei vaan ollutkaan ihan niin kivannäköinen valmiissa vaatteessa, mutta ihan hauskat pökät kumminkin!
 Star Star -leikkipuku (Ottobre 3/2013, koko 68) valmistui jo talvella, kun halusin koklata kaaritaskujen ompelua. Haalarin lahkeet on ihan oikeesti samanpituiset, vaikka kuva koittaa kovasti hämätä! Kalastaja-trikoo on Majapuulta ja taskujen pallotrikoo Eurokankaasta.
 Sitten maailman söpöin lyhythihainen body Bert-bodyn kaavaa (OB 1/2012) muokaten. Olkapäillä on pienet rypytykset, jotka ei tosin kuvassa kunnolla näy. Waterlily-trikoo on Metsolasta ja muiden tapaan tämäkin pallokangas on Eurokankaasta. Resori on Versolta.
Siinäpä taas muutamat! Vielä olis kesävaatetta esittelemättä, mutta paraikaa taitavat pyöriä pesukoneessa... (Pitäis ehkä ommella joku superpeittäväybervedenpitävä ruokaessu!)

7 kommenttia:

 1. Ihanan pirteitä kesävaatteita! Ja aivan yltiösuloinen Aliisa :)
  Hauskasti yhdistyy erilaiset, mutta eriväriset kankaat toisiinsa.

  VastaaPoista
 2. Ihania kesävaatteita! Ja neiti on kyllä suloinen :)
  Tässä on minun mielestä huippuhyvä kaava ruokalappuun http://tekeejapurkaa.blogspot.fi/2013/01/hihallinen-ruokalappu.html?m=1 Menee jo puolivuotiaalle, mutta käyttöikä on varmaati piiiitkä. Pitäisi tehdä näitä pari lisää. :)

  VastaaPoista
 3. Suloiset vaatteet suloisista kankaista! Ihanaa, kun vauvoille voi laittaa tuollaisia ihania kuiseja. Sitten kun vaavit kasvaa koululaisiksi, niin eipä juuri printit enää päälle käy! Nauti vielä, kun saan monta vuotta ommella ihania kankaita ihaniksi vaatteiksi!

  VastaaPoista
 4. Oii mitä namivaatteita taas <3

  VastaaPoista
 5. Pirteitä kesähepeneitä tyttösellä! Kalastajahaalari on mainio :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita vaatteita söpöllä Aliisalla

  VastaaPoista
 7. Iih, mitä ihania kissakankaita! <3

  VastaaPoista