tiistai 10. kesäkuuta 2014

Syöttötuolin ja syöjän uudet vaatteet

Sain ostettua Tripp trappin ja siihen kuuluvan vauvaistuimen Kodin1:stä hyvällä alella. Mutta enhän mää sitten enää raaskinu ostaa tuoliin pehmusteita! Kuin tilauksesta Ruttuja-blogin Paula oli tehnyt syöttötuolin pehmusteisiin kaavat. Kaavat tulostuivat liian pienessä koossa (ärh, ei ollut eka kerta....), joten lopulta piirtelin uudet kaavat tuolin mittojen mukaan. Hyvä tuli! Ohut vahakangas ja vanulevy on myöskin Kodin1:n alesta haalittu.
On niin pehemiä ja hyvä syöttötuoli, että kyllä kelpaa mutustaa! :)
Taannoin haikailin oikeasti suojaavan ruokaessun perään, koska perinteiset ruokalaput ei kyllä suojaa yhtään meidän sottapyttyä, vaan niitä on lähinnä kiva kiskoa ja syödä. Nurinpäin-blogin Heikku ihanasti vinkkasi tulostettavasta hihallisen ruokaessun kaavasta, joka löytyy täältä.
 Mahtava keksintö! Tämä oikeesti suojaa! Ja pitää vettä! Ja pysyy päällä! Ja helppo pyyhkiä puhtaaksi! Kaiken lisäksi se on helppo ja nopea ommella ja sen avulla voi maastoutua syöttötuoliin!
 In action:
 
 Joskus löytyy myös jotain lusikkaa kiinnostavampaa ja silloin lentää kuuluisa puurolinko.
Pitäsköhän tehä ruokaessu seuraavaksi koossa 160cm?

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo tuolinpäällinen! Syömistakin kaava talteen, ainakin siskon perheessä vois olla tällä hetkellä käyttöä, olin ammana yksvuotiaalle ja aika hyvin sotki jauhelihakastikkeen kanssa.

  Ihania ilmeitä neitillä!

  VastaaPoista
 2. Onpas komiat, ihan kaikki! Kiva, että löysit kaavan, mutta harmi kun se tulostui väärin.
  Mun pitääkin laittaa tuo essulappuhässäkkä paininjalan alle, sillä meillä menee kamppeet vaihtoon melkein joka syönnin jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Oi kun oot taas tehnyt ihania juttuja! Ja onpas hän suloinen pikkunen :)

  VastaaPoista
 4. Hieno syöttötuolin päällinen ja mahtavia essuja tässä ja seuraavassa postauksessa.

  VastaaPoista