maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kesähaalarit

Lupaavasti jo aurinko pilkistelee pilvien raosta, joten on hyvä sauma esitellä parit kesäiset haalaribodyt.
 Molemmissa kaavana on Soma-body (Ottobre 1/2013) kokoa 74. Mitä mainioin Handy men -trikoo on Majapuulta ja hihojen siksak-trikoo Kestovaippakaupasta, kumpainenkin kankaiden yönä tilattuja.
Vaaleanpunaisempi versio pääsi jo kovaan käyttöön toukokuun helteiden aikaan (kuvaushetkellä olis siis ehkä voinut hyödyntää silitysrautaa...). Aluksi en ollut ihan varma tykkäänkö kankaan väristä, mutta Majapuun tilauksen mukana lähti kuitenkin vahingossa mukaan yksi valmispala. Ja kyllä mää oikeastaan tästä tykkään aika paljonkin! Hihojen pallokangas on Eurokankaasta.
 Onneksi on kuvamateriaalia siitä, että kesällä voi olla myös lämmintä...
Vauvat näyttää niin ihanan höpsöiltä aurinkolasit päässä, ihanat! Kuvassa Aliisalla on päässä mun äitin tekemä hellehattu, jossa materiaalina on käytetty vanhoja tyynyliinoja. Samaa sarjaa on olemassa myös söpöliini liivimekko!

6 kommenttia:

 1. Mie oon aina luullut et tällaisen vaatteen nimi on leikkipuku, haalaribody on ihan uus termi :D Ihania joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 2. Must tolla työmiehellä onihanat rintakarvat! Ja tota toista kangasta tilaan heti kun keksin mitä mä siitä teen :) Se on ollut listalla jo pitkään!

  VastaaPoista
 3. Voi miten somia haalareita! Ihanat kankaat olet valkannut kumpaankin. Kaunis tämä Aliisa myös aurinkolaseineen ja kesähattuineen. :)

  VastaaPoista
 4. Eksyin blogiisi pitkästä aikaa, seurasin blogiasi anonyymisti. :) Luulin, että olit lopettanut bloggaamisen, mutta ehkä olin itse hukannut blogisi.

  VastaaPoista