tiistai 17. kesäkuuta 2014

Ruokaessuja vaikeimman kautta

No eihän se yks ruokaessu riitä mihinkään! Äitiltä saatu vahapintainen pöytäliina kierrättyi kahdeksi uudeksi ruokaessuksi ja loppupätkästä sai vielä hyvän suojan syöttötuolin alle.

Ommellessa aattelin, että onpas näitä essuja hauskan nopea tehdä, kun valmistuvat yksien päikkäreiden aikana. Kunnes aloin kuvata essuja blogiin....
 WHAAT??! Mikä tuo hiha on??! Ja miten voin huomata sen vasta nyt? Kun lopulta purkuhommien jälkeen sain ommeltua oikeat saumat kiinni, en todellakaan jaksanut enää tehdä kuminauhakujaa. Siksi toisessa essussa on resorit hihansuissa. Resoreilla tästä tulikin ehkä jopa vielä kivempi, vaikka saatoin rikkoa jotakin ompelumaailman luonnonlakia ompelemalla joustamatonta ja joustavaa kangasta yhteen.
Kaava sama kuin edellisessä.

Mukavaa lumisateista (!) juhannusviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hahhaa, tekevälle sattuu :D Kätevä vaate näyttää olevan, ja mahtavia kuvia edellisessä postauksessa!

  VastaaPoista
 2. Joskus sitä vaan tekee niin innoissaan ettei huomaa :)

  VastaaPoista
 3. :D :D :D Mulle olis voinut niiiiiiin käydä samoin! :D

  VastaaPoista
 4. Hei sellaista tässä kyselen, että oletko ollut tyytyväinen Janomen saumuriisi, jonka hiljattain hankit? Olen hankkimassa elämäni ekaa saumuria ja tosi vaikea tietää mikä on hyvä ja mikä ei. Karnaluksissa on näköjään hinnat kohdillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu tyytyväinen, vaikka mulla ei tosiaan kauheesti vertailukohtaa ole aiemmasta! :) Kone on helppokäyttöinen ja mukana tuli hyvät suomenkieliset ohjeet. Tikki on nättiä. Karnaluksista tilaamisesta on vain ja ainoastaan positiivista sanottavaa, ja toki ennen kaikkea hinnat on kohillaan.... ;)

   Poista
 5. Kiitos, Anniina! Huomenna mennään ihan paikan päällä Karnaluksissa käymään, kun muutakin asiaa. Saapi nähdä mikä kone kainalossa sieltä palaan :-) Toivottavasti koneita saa myös suoraan myymälästä..

  VastaaPoista