lauantai 8. maaliskuuta 2014

Voihan villahaalari!

Näköjään vielä mieleen putkahtaa näitä viime syksynä valmistuneita käsitöitä! Tein vauvalle aiivan ihanan villahaalarin, joka ei toistaiseksi ole vielä kertaakaan päässyt käyttöön! :D Haalari taitaa edelleen olla liian isokin, ja alle kymmenen asteen pakkasrajaa noudattaessa typykkä kyllä paahtuisi vaunuihin villahaalari, toppahaalari ja makuupussi -kombinaatiossa. Sitä paitsi tämä talvi näyttää olevan mennyttä. Mutta on se silti nätti ja taitettavien lahkeiden ja hihojen ansiosta saattaa mäihällä mennä vielä ensi syksynä. Tai sitten vuosien päästä voidaan ainakin tytön kanssa yhdessä ihastella, että katopa miten nätin haalarin äiti neuloi sua odottaessa. ;)
Villahaari on neulottu dropsin ohjeella ja oon melko varma, että lankana oli Hjertegarnin exclusive alpaca. Napit on Limingan Ippalasta.
Kaarrokkeen kirjoneule on aika söpis ja höyryttämisen jälkeen olisi vieläkin söpömpi. ;)
Ylimmän kuvan alanurkassa on näköjään pieni sneak peek eräästä valmistuneesta ompeluksesta... 

Hyvää naistenpäivää kaikille ihanille ja upeille naisille! Me vietetään pikkuneidin kanssa naistenpäivää yhdessä niiskuttaen ja köhien, huoh.

4 kommenttia:

  1. Suloinen haalari, pinkki ja harmaa toimii aina ;) Mie taisin nukuttaa tyttöä talvella ihan villavaatteissa ja makuupussissa ilman sitä toppahaalaria, hyvin tarkeni joka säällä.

    VastaaPoista
  2. Suloisuuksien huippu! :) hyvää naistenpäivää teille molemmille! ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana haalari! Meilläkin poika nukkui villavaatteissa ja makuupussissa pikkupakkasilla ja sitten -20 asteessa oli vielä toppahaalari ja vilttiviritelmiä lisänä kun unet ei sisällä maistuneet ;) Oi niitä aikoja... näin 2 vuotta myöhemmin voi jo näin sanoa :D

    VastaaPoista