tiistai 25. maaliskuuta 2014

Varsinainen tiikeriparaati

Voi vitsi, minkä kankaan Paapii meni suunnittelemaan: tiikeriparaati! Täydellinen mangonkeltainen! Ja tikrut! Siitäpä sitten syntyikin paraatillinen pieniä vaatteita...
Ensin valmistui body Bert-bodyn kaavalla (OB 1/2012). Neppihalkion tein olalle. Body on kokoa 68, mutta selvästi reilumman kokoinen, kuin Kisuliinin kaavalla tehty sienibody. Edellisen postauksen jälkeen hoksasinkin, että sieni-body on jo aika sopivan kokoinen 61cm pitkälle neidolle.
 Bodyn kaveriksi piti tietty tehdä tiikerihousut, jotka on edestä aivan tavallisen tylsät raitapöksyt...
 ...mutta takana onkin TIIKERIPYLLY!
Housujen malli (Little houses, OB 1/2012) on älyttömän hauska ja hyvin istuu myös vaippapyllyn päälle. Vyötärölle laitoin kuminauhakujan sijaan resorin. Näihin housuihin saisi tehokkaasti tuhottua erilaiset tilkutkin...

Ja pitihän sitä vielä lopuksi tehdä settiin mätsäävä takki:
Takin kaavana on Helicopter fox (OB 1/2012). Vuoritin takin raitatrikoolla ja tokihan vauvat tarvitsevat myös taskun vaikka öö... helistimelle? Malli on aika kiva ja periaatteessa takkia voi käyttää myös raidallinen puoli ulkona.
Nämä pikkuvaatteet on niin huippuja, kun puolesta metristä kangasta saa aikaan vaikka mitä! Vielä on tiikeriä hieman jäljelläkin. Molemmat kankaat on tilattu Majapuulta ja nepparit on Etsystä.

ps. Blogger oli näköjään päättänyt julkaista kesken jääneen tekstin ennen aikojaan (yllättäen nykyään asiat eivät yleensä valmistu kerralla...). Nyt postauksen pitäisi kuitenkin olla lopullisessa muodossaan. :)

4 kommenttia: