keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Mansikkapaikka-jumppis

Tittiritii, tässäpä kaikkien yllätykseksi vauvelille haalari tutulla ja turvallisella Nukkumatti-kaavalla (OB 6/2012)! :) Tällä kertaa tein yberpitkät resorit hihoihin ja lahkeisiin, ja resorit taittamalla 68 koon haalari mennee jo nyt vallan mainiosti meidän alle 60 senttiselle toukalle.
Mansikkapaikka-velour on Metsolan palalaarista pelastettu ja mun mielestä kuosi vaati haalariin hiippahuppua. Hupun piirtelin aivan mäihällä ja tulihan siitä aika hauska. :) Resorit ja hupun pallokangas on ostettu Eurokankaasta.
 Kankaita ei ehkä kannattais kovinkaan väsyneenä leikellä, koska silloin saattaa esimerkiksi sekoittaa etu- ja takakappaleen kaavat ja leikata takakappaleen keskeltä auki. Voi #!??08%R5¤&!!!!!!!! Nooh tuskin kukaan huomaa, että etukappaleessa on päätön karhu ja takakappaleessa on ylimääräinen sauma. Hehheh, kylläpä naurattaa.
Mutta tulihan tästä siitäkin huolimatta aivan ihana!

8 kommenttia:

 1. Älyttömän söpö niin haalari kuin lapsonen.. ja mitäs tuosta.. välillä touhatessa sattuu ja tapahtuu, se oma silmä taitaa olla kriittisin =)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana kangas! Mulle tulee tuosta jotenkin ihan mieleen smurffikylä.. X)

  VastaaPoista
 3. Voi, mikä suloisuus - niin käyttäjä kuin haalarikin! Karhu on tietysti mennyt piiloon ;) - ja kun katsoo saajan ikää, on suorastaan luonnollista, että äitiä vähän väsyttää ja kappaleet vaihtavat paikkaa...

  VastaaPoista
 4. Voi että miten mainio! Miekin katoin ekaksi että smurffikangas :D

  VastaaPoista
 5. Repeilin kun luin yöllisistä kankaanleikkailustasi. Kivaa etttä sinullakin on kivaa!
  Itse olen parikin kertaa ommellut etu ja takakappaleen päällekäin.
  Tällä siis tarkoitan että jos tässä laittaisin pöydälle takakappaleen kuvio päällepäin, aivan loogisesti. Tämän jälkeen etukappale tulisi laittaa tietty väärin päin että kuosi on sisään päin.
  Ei tarvi ihan kamalan likella puolta yötä olla niin takuuvarmasti se etukappale on siinä myös kuosipuoli päälle päin.
  No, en minä muutenkaan mihinkään asettele ommellessani, käsissä pyörittelen, kuhan selvyyden vuoksi selitin syntyjä syviä mutta tosi hassun näköistä jälkeä tulee kun tarpeeksi väsynä ompelee. Leikkaaminen on se viimeinen mitä kannattaa tehdä puoliunessa tehdä.
  Jos vielä ompelee niin lopputulos on paita jossa "valmiin paidan" toinen puoli on kuosilla ja toinen nurin päin ja se se kuosillinen on kuviot väärin päin. Kokeiltu on. Hihat sentään olivat molemmat oikein päin
  <3 Jätin siihen, en sentään ruvennut pintatikkauskoneella touhuamaan...

  VastaaPoista