keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Karkkimekko

Tiiättekö mitä? Mää tein ihan itte superherkun lempparimekon!
 Voi että oli kivaa tehdä tätä mekkoa! Typykän päikkäreiden aikana leikoin kankaat, tiks tiks. Toisten päikkäreiden aikana hurauttelin kasaan, sur sur. Illalla, kun olisi ehdottomasti pitänyt nukkua, viimeistelin mekon. Ja kaikki meni nappiin ja onnistuin yli odotusten!
 Kaava on jälleen muokattu Onion 2035:sta. Tein tällä kertaa imetysluukullisen version eli etuosan helmakappale yltää kainaloihin saakka ja pysyy (toivottavasti) ylhäällä framilonin avulla. Etuosan yläkappaleen alareunaan laitoin resorin. Luukku on ollut käytössä varsin näppärä ja huomaamaton. Hihoista halusin 3/4 pituiset, koska pitkät hihat on kumminkin aina puklussa ja kuolassa! :D Tässä taas yksi asia, jota en ennen vauvan syntymää olisi osannut ennakoida. Pääntien kanttasin resorilla ja helman pussitin resorilla.

Kangas on Pikku Piltistä ja resori luultavasti Eurokankaasta. On kyllä onnekasta asua Limingassa, kun näin pienessä paikassa on kaksi niiiiin ihanaa kangaskauppaa: Pikku Piltti ja Verson puoti. Saa ihanimmat kankaat ilman postikuluja! 
Ainoa huono puoli mekossa on, että pikkuneiti ei aina malttaisi syödä rauhassa, kun on paljon kivempaa katsella ihania karkkikuvia. :) Selvästi perinyt äitinsä makianhimon...

20 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä supertaitava! Ihana herkkumekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi kiitos! :) En nyt ehkä ihan supertaitava vielä, mutta lähiaikoina olen kyllä oppinut paljon ompelusta. :)

   Poista
 2. Onpas mahtavan hieno vaate!! Meillä on samat ongelmat noiden värikkäiden paitojen suhteen, meinaa häiritä vauvan keskittymistä tissittelyyn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikki! :) Pikku-neiti on ihanasti makian perään, kun kovasti yrittää napata mekon karkkeja käteensä. ;)

   Poista
 3. Mainio! Ja istuu tosi kauniisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Oon kyllä aivan fiiliksissä uudesta taidosta ommella itelle vaatteita, kun saa tosiaan hyvin istuvia vaatteita helposti ja nopeasti. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin onkin! Vielä olis jemmassa pieni palanen, josta saisi typykälle jotain pientä vaatetta. Tekis kyllä mieli tilata lisääkin omia leggareita varten...

   Poista
 5. Tosi kiva "hyväntuulen" mekko. Kangaskin on niin ihanan makea ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on ehdottomasti sellainen päivän piristäjä! Tullee vaan herkästi makianhimo.... ;)

   Poista
 6. Hieno! Ja imetysajan jälkeen voi varsin hyvin jatkaa käyttöä, ei näytä imetysmekolta vähääkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla! :) Tavoitteena olisikin tehdä imetysmekkoja, joista ei heti kilometrien päähän loista kyseinen asia. Mielellään käytän näitä jatkossakin!

   Poista
 7. Kaunis malli ja makee mekko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Oli kyllä kiva löytää moneen taipuva "luottokaava". :)

   Poista