sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Uusi paitakaava

3. adventti täh? Päivät, viikot ja kuukaudetkin hujahtaa ohi silmänräpäyksessä! Blogattavaa olisi vaikka millä mitoin, mutta tyhmä pimeys vie kuvausinnon ja vuorokauden rajalliset tunnit hujahtavat liian nopeasti.

Jokunen viikko sitten heittäydyin hurjaksi ja piirsin uuden paitakaavan, jota sitten täytyikin heti testailla urakalla. Kaavana on siis Ottobren (4/2014) Autumn forest, joka osoittautui varsin passeliksi ihan sellaisenaan.

Ensimmäinen paita matkasi maailmalle ihanalle 1-vuotiaalle neidille. Tämä paitamalli rypytyksineen on kaikessa yksinkertaisuudessaan kivan tyttömäinen ja helmaa pidentämällä ja leventämällä sopisi mainiosti myös tunikaksi tai mekoksi. Siimeksessä-trikoo on Paapiin ylläripussista ja varastoista löytyi sattumalta kivasti mätsäävää muistaakseni Pehemiältä tilattua leijonanväristä resoria.
Toinen hieman äijämäisempi versio lähti myöskin matkaan hurmaavalle 1-vuotiaalle pojalle. Kitara-kangas on Majapuulta ja raitaresorin ostin Oulun käsityömessuilta indie fabricsin kojulta.

Kolmannen paidankin oli tarkoitus lähteä lahjaksi, mutta nappilista ei onnistunut aivan suunnitelmien mukaan ja erinäisten sattumusten kautta selkäosassa hupun alla on pienen pieni reikä... Meidän neidille tämä kelpaa hyvin pikkuvirheistä huolimatta, mutta lahjaksi en viitsinyt antaa. Toisaalta hyvä niin, koska tästä tuli aika mieluisa! :) Hupun kaavaa lainasin muistaakseni Ottobren jumpsuitista. Paapiin IsoHippu-trikoo on Pehemiältä.

Ylemmässä kuvassa värit ovat todellakin aivan pielessä. Kameran kätköistä sattui löytymään yksi "sovituskuva", jossa värit ovat enemmän lähellä todellisuutta. Kuvaustaustana näköjään rakkaudella raavittu kissanpuu... ;)
Kuvassa näkyy myös Pikku Piltin farkkujoustocollegesta tehdyt leggarit, joita en ole vielä saanut tänne kuvattua. Saattavat jäädä kuvaamattakin, koska kovan käytön jäljiltä niissä näyttää jo olevan erinäisiä ruokatahroja! Mutta ihanat ne on silti: takataskut ja kaikki! :)

Hauskaa adventtia teille! Toivotaan, että muistaisin pian palata jouluisempien aiheiden kanssa!

1 kommentti:

  1. Olen juurikin Autumn forest -kaavaa pidentämällä ja leventämällä tehnyt mekot sekä 2- että 4-veelle. Tykkään tosi paljon kaavasta :)

    VastaaPoista