sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Lorukorttikalenteri

Mun ihanaakin ihanampi äiti järkkäili mulle pienenä ja vähän isompanakin huippuja joulukalentereita ja nyt oli viimein mun vuoro olla kalenterin täyttäjänä. Kyllähän nippa nappa 1-vuotias tarvitsee oman kalenterin, tarvitseehan? Viime vuonna sentään vielä maltoin mieleni...

Kalenterin luukusta on joka päivä (okei yhtenä päivänä tonttu oli liian väsynyt...) löytynyt tontun omin pikku kätösin yömyöhään askartelema lorukortti. Tässä kuvaushetkeen mennessä paljastuneet kortit.
Ja täytyyhän lorukorteilla olla lorupussi! Pussi on ommeltu vuosia sitten kirpparilta ostetusta kankaasta ja kiinnityssysteemi on vanhasta rikkinäisestä laukusta kierrätetty.
Yllätyksekseni tyttö on ollut hyvinkin iloinen löytäessään kalenterista uuden kuvan, koska tottakai tuon ikäisestä on kiva värkätä erilaisilla pahveilla ja läpysköillä. Lystiä on myös ottaa kortit pois pussista ja laittaa ne takaisin ja ottaa ne pois pussista ja laittaa ne takaisin ja... On myöskin armollista, ettei pieni vielä aivan hoksaa kalenterin ideaa, eikä siis lainkaan pahoita mieltään, jos tonttu käykin jonain päivänä vasta illalla! ;) Mulla on jo niin monta joulukalenteri-ideaa mielessä, että saa joulu tulla muinakin vuosina!

Lykkään vielä Rocky Road -palat jääkaappiin jähmettymään ja painun pehkuun. Ihanaa joulun odotusta ja iloista joulua, jos ei ennen sitä palata asiaan! :)

3 kommenttia:

  1. Kyllä tuollaisen pussukan voi joulunkin jälkeen niin usein ottaa käyttöön. Hyvä jouluodotusjuttu niin äidille kuin lapsellekin. Ja myös myöhemmin. Hyvää joulua ja kiitos kivasta blogistasi.

    VastaaPoista
  2. Lorupussista on niin moneksi vuodeksi iloa lapselle!! Mukavaa joulua koko perheelle!

    VastaaPoista
  3. Hyvä joulukalenteri-idea ja tosi kauniit kortit! :)

    VastaaPoista