perjantai 28. marraskuuta 2014

Pikku-Ukko

Nonni! Päästiinhän me jo ennen joulua Halloween-juttuihin! ;) Vaikkei aihe nyt ehkä ihan niin ajankohtainen enää tänä vuonna olekaan, jaetaan teillekin idea helppoon ja nopeaan naamiaisasuun (konttaavalle) lapselle. Tuleehan niitä naamiaisia myöhemminkin!

Tämä äiti-lapsi -parivaljakko nähtiin siis tänä vuonna perhekahvilan naamiaisissa Peppi Pitkätossuna ja Pikku-Ukkona. :)
Naamiaisasu syntyi edellisenä iltana nopeasti äitiyspakkauksen kypärämyssystä ja tahriintuneesta valkoisesta bodysta: kangastussilla mustia pilkkuja, harja ja häntä mustasta fleecestä ja korvat kangastilkuista. Pieni juhlijakaan ei lainkaan protestoinut asun käyttöä, vaan mennä viipotti harja hulmuten isompien kerholaisten perässä. :)
Tämä asu on oikeastaan toisinto vuodelta 1991, jolloin niinikään perhekerhon naamiaisissa olin pukeutunut Pepiksi ja hevosen roolia toimitti konttaava pikkuveli! :)

ps. Oli meillä Herra Tossavainenkin, mutta ilmeisesti sen ääni oli vähän liikaa Pikku-Ukolle, joten turhien itkujen välttämiseksi se sai jäädään reppuun piiloon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti