lauantai 2. huhtikuuta 2011

Väliaikatiedote

Heksiksen kuulumisia en olekaan pitkään aikaan laittanut: viimeksi lokakuussa, jolloin paloja oli 57. No, nyt paloja on tuplasti enemmän.
Tämä on aina ihana välityö, kun ei tarvitse tuijotella ohjetta tai ajatella sen kummemmin! Joskohan tämä ensi syksyksi valmistuisi? Kevään tullen on taas virkkauskärpänen puraissut!

ps. Bongaa kissa.

15 kommenttia:

 1. ihana kukkapelto! :) minäkin kyllä vielä jokupäivä aloitan heksulaisprojektin. ajattelin, että kasvavärjätyt langat voisi olla melko nätin näköinen tuommoisessa peitossa, joten viimeistään sitten kesällä polkaisen tuon käyntiin. peittoko tästä tulee? :)

  VastaaPoista
 2. Tää on aivan ihana!
  Mulla on sama juttu ton isoäidinneliöpeiton (tulipas pitkä sana!) kanssa, teen sillon tällön ku on sellanen fiilis.
  ps. kissa bongattu

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana. Niin iloisen värinen, ettei tuon alla voi olla surullinen eikä pahalla päällä :) Kylläpähän minä haluan samanlaisen.

  VastaaPoista
 4. Tuosta tulee upea! Ihanat värit.

  VastaaPoista
 5. Vau, tää on kyllä mahtava! Ja mitkä värit. :) Pitkällähän tää näyttää jo olevan!

  VastaaPoista
 6. siis miten jollain voi riittää kärsivällisyys tällaiseen:D tuhat lankaa pääteltävänä, brr. mutta lopputulos (tai välitulos) on kyllä silmiä hivelevä! olet tosi taitava:)

  VastaaPoista
 7. Huh, oletpas tehnyt paljon! Hienoa :)

  Kivoja muitakin tekemisiä sulla!

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo! :) mulla on isoäidinneliö-peitto ollu kesken jo reilun vuoden, virkkasin sitä aina mummolla käydessä ja sit kun mummo kuoli reilu vuos sit, niin peiton teko jäi :( mut ehkä mä sen vielä joskus kaivan sen tuolta kaapista! :)

  VastaaPoista
 9. Sama projekti! Käypä mun blogissa katsomassa.

  VastaaPoista