lauantai 20. marraskuuta 2010

Uusia nappeja, vanhoja nappeja

Pitihän se vähän kokkeilla tehä nappeja uusista kankaista ja samoilla tulilla vähän vanhemmistakin. :)
Laitan näitä myyntiin Taitomaahan pienen pieneen Paukkaan. Sieltä löytyy lissää kuviakin. Laitoin nyt moniin nappeihin alle tukikankaan, jottei niin kiiltäisi metallinen nappiaihio läpi. Oli kyllä hankala tehdä niin paksusta kankaasta, tuli aivan peukut kipeiksi.

Isänpäivänä käytiin isovanhemmilla, ja siellä pääsin tutkimaan mummin ihania nappikätköjä. Melko kasa lähti mukanani kotiin:
Vanhat napit ovat kauniita. Oli ihanaa kuulla mummilta tarinoita vanhojen nappien alkuperästä. Mukana on myös isomummin tekemiä valkoisia nappeja, että on niitä nappiloita tässä suvussa ennenkin näperrelty! :)

5 kommenttia:

 1. minäkin sain kesällä mummon vanhoja nappeja ison kasan. harmi vain ettei mummo itse ole enää kertomassa kiehtovia nappitarinoita :´(. onneksti täti on kertoillut jotain :)!

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo tekemäsi napit! Pieniä karkkeja jokainen.
  Kauniita kyllä ovat nuo löytämäsikin napit :)

  VastaaPoista
 3. Ihania! Mä en tajua, miksen oo sun blogin lukija! käsittämätöntä, mutta nyt korjattu. Miten mulla on voinu mennä tällainen ihanuus ohi...

  VastaaPoista
 4. Käsittämätöntä miten mummot osaakin kertoa aina napeista..:D Omat mummot eivät enää elä, mutta nappitarinoiden kertomista ovat äiti ja tädit urheasti jatkaneet :D Pitäsköhän alkaa kirjaamaan omia nappistooreja ylös niin muistaa sitten rupatella kertomuksia eteenpäin...:D

  VastaaPoista
 5. taitava tyttö: Vanhat napit ovat kyllä kauniita! On se hassu huomata, miten tarinat napeista kulkevat suvussa. :)

  Salla: Oi, kiitos! (Nyt alko kyllä tekemään mieli karkkia :)

  Jaana: Kiitos kivasta kommentista, ja tervetuloa lukijaksi. :)

  Madam B. C.: Haha, hyvä että perinne jatkuu! Pitäs varmaan perustaa nappitarinoille oma blogi! :D

  VastaaPoista