keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Kirppuilua

...pitkästä aikaa. Eilen Kierrätyskeskuksesta löytyi uusi iiihana laukku eurolla. Aika sammaa kaliiberia kuin edeltäjänsäkin. Vanha samankokoinen musta laukku meni mäsäksi, joten tämä oli aivan nappilöytö.
Risan olkahihnan vaihdoin uuteen ja pikkasen halusin laukkua koristaa pitsillä. ;) Tuohon keskelle pitsin alle ajattelin mallata koristeeksi jonkun sievän vaalean napin, mutta unohdin sen tehdä ennen kuvausta.

Tännään löysin kirpparilta vielä ihanan alas asti napitetun istuvan mekon, karkkivärisen kaulakorun ja rannekorun, jonka ostin ruskeiden kivojen helmien takia.

Toki matkaan lähti myös pieni purkillinen nappeja...
...ja pari vetskaria.Ainiin, ostin mää myös OBH Nordican henkilövaa'an, koska blogin alkuaikona esitelty vanha vaaka kosahti lopullisesti.

ps. On mulla jottain valmista käsityörintamallakin, kunhan vaan saan kuvattua. :)

6 kommenttia:

 1. Upeita löytöjä!
  laukku on ihana! samoin mekko ja karkkikoru <3

  VastaaPoista
 2. Kuvaa samalla myös kirppismekkosi? :D uteliaisuus heräsi, että minkälainen ihana mekko löytyi :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä olet tehnyt! Ja laukusta tuli kiva pitsikoristeen kera, näytähän sitten että miltä näyttää vielä napin kanssa. :)

  Tänään menen itsekin pitkästä aikaa kirppikselle pyörähtämään. Jännittää, että mitäs ihanaa sieltä voisikaan löytyä... :)

  VastaaPoista
 4. sade: :) Mää tykkään kanssa kovasti.

  Madam B.C.: Katsotaan, jos joskus saan otettua paremman kuvan. :) Vaatteiden kuvaus ei vaan ihan kuulu mun lempparijuttuihin. :D Onneksi en ole muotibloggaaja.

  Nzqu: Kiitos ja hyvää kirpparionnea. :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kivoja löytöjä oot tehnyt. Pitsi sopii laukkuun tosi hyvin!

  Nappiohjeita kävin joskus kommentoimassa ja olen saanut tehtyä niitä itsekin. Kiitos vielä ohjeesta, on se kyllä niiiiin koukuttavaa puuhaa! Kun vaan ehtis tekemään enemmän... :) Kuvia löytyy täältä: http://tossula.blogspot.com/2010/10/kangasnappeja-tossuihin_26.html

  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi, miksi meidän lähikirppikseltä ei koskaan löydy mitään noin ihanaa!

  VastaaPoista