sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Näkyvyyttä itelle ja toiselle

Oon varmasti aika tylsä bloggaaja, kun mulla jää aina vähän junnaamaan samat käsityöt. Eipä tässä nyt oikein voi muitakaan käsitöitä esitellä (joulu, shhh) kuin....

...heijastimia! Tämän vaalean kaunottaren tein itelle, koska en oikein tykännytkään sydänheijastimesta. Se oli sellanen prototyyppi vaan.

Kaverille synttärilahjan matkassa lähti mustempi versio:

Voin sen verran paljastaa jatkosta, että nämä heijastinpostaukset eivät lopu tähän. Tuolla odottelee pari valmista pohjaa heijastinkankaan kiinnittämistä. :)

Meinasi muuten äsken tulla itku, kun etin kameraa kuvien siirtoa varten. Löysin vain irrallisen akun (!) tietokonepöydän alta. Lopulta kamera löytyi sängyn alta. Meidän kissoilla taitaa olla melko kallis maku lelujen suhteen, ehe ehe.

ps. Oon lähössä perjantaina äitin ja veljen kanssa vähän Tukholmaan humputtelemaan. Olisiko jollain antaa hyviä vinkkejä esim. käsityökaupoista, kirppareista tai jostain muusta kivasta?

6 kommenttia:

 1. Onpas söpösiä :) Sun sydänheijastimesta innostuneena tilasin itekin heijastinkangasta, että pääsee tämmösiä väkertämään itselle ja lahjaksi. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania! Malli toimii tosi hyvin. :) Itsekin vähän aikaa sitten etsin Eurokankaasta heinjastinkangasta, mutta niillä oli vain nauhaa. Höh.

  VastaaPoista
 3. Nämä sun heijastimet on kyllä sieviä!

  VastaaPoista
 4. Kivoja nää sun heijastimet! Kävin perjantaina maessuilla, mutta unohdin kokonaan katsoa sieltä sitä heijastinnauhaa.

  Alemman postauksen koru on myös nätti.

  VastaaPoista