keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Maatuskoja, maatuskoja, maatuskoja

Pikamoi kiireen (ja maatuskojen) keskeltä. Käsityötkin syntyvät nyt pikatyönä:
(Leikkikää, ettette huomaa riipuksen koukun ja korulukon väriristiriitaa!)

Taitomaasta tilatun valmiin riipuksen kiinnitin korulukolla käyttämättömäksi jääneeseen helminauhaan. Näköjään käyttämättömäksi jääneiden asioiden pelastaminen maatuskoilla jatkuu. :)

Samalla, kun tilasin puisen minimaatuskan, vahingossa tilasin myös pari kangaspalaa ja maatuskateipin.
Justiinsa tajusin, että molempien kankaitten taustaväri on vaaleanpunainen. Ällölöllö vaaleanpunainen. Apua, olen juuri toipunut huomiosta, että pinkistä on tullut yksi lempiväreistäni.

ps. Pitäisköhän hankkia ammattiapua, kun näköjään taas 75 % tilatuista tuotteista oli maatuska-aiheisia? Taidan olla koukussa.

pps. Tervetuloa uudet lukijat! :)

7 kommenttia:

 1. Mikä ihme maatuskoissa on?? Mustakin ne on vaan niiin söpöjä! Mummo jonka sisällä on mummo jonka sisällä on mummo jonka sisällä on mummo jonka sisällä on mummo jonka...

  Pakko ostaa sellanen seuraavan kerran jos tulee käytyä rajan takana!

  VastaaPoista
 2. Voi ku söpöjä maatuska juttuja! :) Hihii, ja kohta mie saan sulta tilaamani maatuska napit. :) Kivaa!

  VastaaPoista
 3. Niina: No niinpä, eihän niissä oo mittään järkeä! :D Silti jotenkin hurahtanut niihin.

  Lara: Hihi, eikö ookki? :) Tein sulle justiinsa napit valmiiksi postitusta oottelemaan. :)

  VastaaPoista
 4. Maatuskat ovat söpöjä. Mulla on yksi aito venäläinen maatuska, jonka tuoksu on edelleen sama kuin lapsuudessani. Tuo maatuskakoru on kiva! Ehkä niissä kiehtoo ne värit; kirkkaita värejä, usein vastavärejäkin pieneen tilaan tungettuna. :)

  VastaaPoista
 5. Haha, ihanaa, mikäs sen parempaa kuin maatuska- ja pinkkifanitus! :D Antaa mennä vaan, kyllä se raja taas kohta vastaan tulee ;)

  VastaaPoista
 6. ihania!
  maatuskat on parhaita<3.
  mulla on ihkaoikeiden maatuskojen lisäksi magneetteja, kyniä, sukat, korviksia, rintakoru, avaimenperä...jne. ja tietty uusimpana ne sun tekemän napit, nam! (teen niistä napeista postauksen heti kun vain ehdin)

  VastaaPoista
 7. Nzqu: Juuri nuo värit ovat usein minunkin mieleeni. Mulla ei ole oikeita maatuskoja kuin yksi, ja sekin on ostettu viime vuonne Riikasta. Mummalla oli iso kymmenosainen maatuska, jolla pienenä leikittiin kovasti. Harmi, kun en hoksannut toivoa sitä itselleni mumman kuoleman jälkeen.

  Madam B.C.: No hei kiitti! Aistin pientä vahingoniloa. ;)

  taitava tyttö.: Sullahan alkaa olla jo melkoinen kokoelma maatuskajuttuja, epistä. Pitääpä sitten käyä kattomassa postaus, kun sen kerkiät tehdä. :)

  VastaaPoista