sunnuntai 29. elokuuta 2010

Ristiinpistelyä

Toisin kuin kirjonta strukturoidummat ristipistot ovat mieleeni. Moneen vuoteen en kyllä ristipistoja ole tehnyt, mutta eräänä kauniina elokuisena iltana oli pakko päästä pistelemään. Syntyi hassu pieni kolibri, jonka kaavion löysin täältä. Värit nyt täytyi päättää sen mukkaan, minkä värisiä muliinilankoja kätköistä löytyi.


Laitanpa nyt tähän samaan vähän aikaa sitten kirpparilta reilulla parilla eurolla löytämäni aika kivan setin lankoja:

Nämä soppii hyvin myös aplikaatioiden ompelemiseen.

Seuraavaksi haluaisin tehdä ensimmäisen pitsihuivini. Tai semmosen shaalin oikeastaan. Nyt pittää lähteä läheiselle Tokmannille tutkimaan löytyisikö sieltä sopivaa lankaa. Ärsyttää olla näin malttamaton, etten jaksa huomiseen odottaa lankakauppojen avautumista.

6 kommenttia:

 1. Söpö kolibri!

  Itse oon kans aivan yhtä malttamaton, kun keksin jonkun idean niin se on lähdettävä lankakauppaan hetinyt.

  VastaaPoista
 2. Kiva tipu :) Ja ihanat nuo pienet lankakääröt, herkulliset värit. Mulla on kanssa aloittamatta yksi pieni ristipistotyö, en vaan saa aikaiseksi kun ei ole sellaista että osaisin tuosta noin vaan.

  VastaaPoista
 3. Emma: Aika pieni söpöliini tuosta tuli! Mihinhän sen käyttäisin?

  Annika: Kiitos! Mää oon kanssa just sellanen tännehetinytkaikki-tyyppi. Toisaalta hyvin ärsyttävä piirre minussa, mutta toisaalta saan asioita tapahtumaankin nopeasti. :)

  CherryKirsche: :) Aloittaminenhan se on aina kaikista vaikeinta. Kyllä se siitä lähtee rullaamaan!

  VastaaPoista
 4. Oij, ihana!!! :) Tuolla samalla sivustolla näytti olevan muitakin tutustumisen arvoisia malleja..Nuorempana tein ristipistoja, mutta nyt en kyllä edes muista milloin olisin viimeksi tehnyt..Pitääpä korjata asia! ;)

  VastaaPoista
 5. Madam B.C.: Mulla tais kanssa olla edellisistä ristipistoista noin viisi vuotta aikaa! :D Korjaapa sinäkin asia. ;)

  VastaaPoista