torstai 19. elokuuta 2010

Reissuvihko

Tämäpä onkin ihan ensimmäinen ajastettu blogiteksti, joka nyt siis mitä luultavimmin toimii. Itse olen etelänmatkalla Helsingissä! :D Kiitos kaikille teille, jotka vinkkailitte Helsingin "käsityönähtävyyksistä". Varmasti käyn ainakin ihastelemassa ja hipelöimässä, ja ehkä jotain tarttuu matkaankin.

Nyt siis asiaan. Äiti toivoi minun koristelevan ystävilleen asuntoautoon reissuvihkon, johon he voisivat tapansa mukaan kirjoitella matkakuulumisia.

En siis todella ole mikkään skräppääjä, mutta laitetaanpa nyt yritelmä kuitenkin tänne:

Päällystin osan vahakantisen vihkon kannesta vanhasta karttakirjasta (kirpparilta 10 sentillä) leikatulla kuvalla. Päälle länttäsin punaista paperia, jonka päälle puolestaan liimailin kartalla päällystetyt pahvikirjaimet ja dymolla tehdyn tekstin. Väliin kirjanmerkiksi kiinnitin punaista satiininauhaa. Eniten tässä tykkään kyllä nuista molemmista teksteistä.

Sopivan aasinsillan kautta pääsemmekin aiheeseen nimeltä dymo. Kertokaapa toki joku, mistä moisen kohokirjoittimen voisin löytää itselleni sopuhintaan. Tämä ihana on minulla nyt vähän aikaa lainassa, mutta mielelläni antaisin vastaavalle pysyvän kodin.

Palaan reissusta su-ma yönä, joten enköhän taas alkuviikosta palaa sorvin äärelle. Sain myös salakuljetettua miehen repussa koko kasan namilankoja reissuun mukaan. :D Eihän niitä nyt voi kotia yksinkään jättää.

7 kommenttia:

 1. Tuo dymo kirjoitin on kyllä kätevä. Itse olen omani osatanut clas ohlsonista. Siellä juniori versio maksaa n. 10€ ja Omega n. 13€. Täyttöteipit tietysti siihen päälle. On se vaan niin mukava moneen juttuun että haukkuu kyllä hintansa. http://www.clasohlson.fi/Siteseeker/Search_o.aspx?q=dymo

  VastaaPoista
 2. En ole varma olenko nyt samaisessa laitteessa, mutta lueskelin tänään tullutta halpahallin mainoslehteä ja siellä oli BROTHER-merkkinen tarratulistin. Näytti vähän lakimelta ja siihen oli kolme eri nauhavaihtoehtoa. Hinta 22 euroa

  VastaaPoista
 3. Tulipa hieno reissuvihko! Tosi kivan näköinen. :) Ja dymo-vinkkejä kaipailen minäkin, kauan oon haaveillu sellasen ostamisesta mutta en oo jaksanu tehdä hintavertailuja että mistä kannattaa ostaa. :DD

  VastaaPoista
 4. emilia-: Kiitos tosi paljon vinkistä! Kävelin tännään clas ohlsonin ohi, enkä kyllä ois ilman sun vinkkiä tajunnu poiketa sisään. Nyt minulla on ihana uusi ikioma dymo <3

  Anonyymi: Kiitos sinullekin vinkistä! :)

  Annika: Kiitos! Mää kävin tännään ostamassa dymo omegan clas ohlsonista hintaan 12,90€. Mukana oli musta teippi. Nyt oon aika mielissäni tuosta! :)

  VastaaPoista
 5. Reissuvihkosta tuli hieno! Mukavan yksinkertainen toteutus; monesti näkee tuollaisissa ihan liikaa hörsellystä.

  Miten sä kiinnitit kirjanmerkki-satiininauhan?

  VastaaPoista
 6. Suomalaisesta Kirjakaupasta ostin itselleni Dymo Juniorin alle kympillä. Tarroja on Suomessa saatavilla mustana, punaisena ja sinisenä. Ärsyttää kovasti kun Ebayssa olisi muitakin ihania värejä, mutta kun ei ole korttia millä ne saisi ostettua....

  VastaaPoista
 7. Nzqu: Kiitos! Liimasin satiininauhan kirjan selkämykseen. Nauha kulkee pitkästi kuvan alla, joten luulisi pysyvän! :)

  Karakali: Oon kyllä aika sokea, kun en ole Suomalaisesta dymoa löytänyt, vaikka olen sitä etsinyt! :D Kannattaa muuten huuto.netistäkin katsoa dymon nauhoja, koska siellä on muistaakseni ollut muitakin värejä myynnissä.

  VastaaPoista