keskiviikko 25. elokuuta 2010

Opiskelu jatkukoon!

No huh, nyt on jatkettu taas opintojen parissa puurtamista. Opinnot aloitettiin tietenkin yliopiston kalenterin kaunistamisesta.

Etu- ja takakanteen liimasin vanhasta Singer-reikäpompelukirjasta leikatut mallikuvat. Koristeeksi liimasin nappeja ja taas jaksoin melkein odottaa liiman kuivumista.


Teksti piti tietenkin dymottaa.

Tuo dymo on muuten helpottanut mun elämää ihan käsittämättömän paljon muutaman päivän yhteiselon aikana: Ensinnäkin merkkasin sillä mun ja miehen samanlaiset puhelimet -> paljon kivempi lähteä liikenteeseen oma puhelin taskussa. Toiseksi sain vihdoinkin kirjoitettua neljän opiskeluvuoden aikana kertyneiden kansioiden selkämyksiin, mistä kansiosta löytyy minkäkin kurssin paperit -> huomattavasti vähemmän kiroilua, kun etsin tiettyjä papereita. Tämä on siis dymon ansiota, koska sain kirjoittaa sillä jokaisen kansion selkämykseen monennenko vuosikurssin papereita kansiosta löytyy. :> Alle sitten kirjoittelin harakanvarpailla kurssien nimet. On se kiva kaveri.

3 kommenttia:

 1. Kukapa sitä liiman kuivumista jaksaisi odottaa :) Kuivuu se kuvaamisen jälkeenkin! Hieno kalenteri.

  VastaaPoista
 2. Dymo on paras! :) Itse tykkään monesti leikellä kaikki kirjaimet erilleen ja sitten asetella paikalleen, tulee erinäköinen jännä teksti.

  VastaaPoista
 3. emilia-: Hyvin on näköjään kuvaamisen jälkeenkin kuivunut! ;)

  Petra: On se kyllä huippu kaveri! Tuo kirjainten erilleen leikkely onkin hauska idea. Varsinkin "Anniina":ssa ideaa täytyy kokeilla, koska i-kirjaimet jäävät muuten tyhmästi kauas toisistaan.

  VastaaPoista