maanantai 16. elokuuta 2010

Rintarossi- ja nappikauppaa, osa 2

Tänään postipoika toi ihanan paketin:


Tässä siis edellisessä postauksessa mainitsemani vaihdon toinen puoli eli Väkerrys & näperrys -blogin emilia-:n paketti minulle. Kokoelma oli miljoonasti vielä kivempi kuin oli odottanut. Nappivarastoni lähes tuplaantui! Voisin pomollekin ehdottaa, että jatkossa osa palkastani maksettaisiin nappeina. ;) Sillä ei kyllä varppina olis yhtä kivoja nappeja.

Saa nähdä mitä kaikkea kivvaa nämä pääsevät jatkossa koristamaan. Pikkasen piti tietenkin jo alkaa värkkäämään. Pyysin emilia-:a lähettämään parilliset mustat, punaiset tai ruskeat napit nappikorviksia varten. Nähdessäni nämä ihanat napit aiemmat suunnitelmat kuitenkin unohtuivat. Oli pakko tehdä juhlakorvakorut.

Korvikset piti kuvata kädessä, koska en tietenkään jaksanut odotella liiman kuivumista. Kuvaamishetkellä korvakorupiikki ei siis ollut vielä kovinkaan hyvin liimautunut. :)

Suuri kiitos vielä vaihtokaverille!

ps. Voisiko joku vähän vinkkailla Helsingin askartelu- ja käsityöliikkeistä? Ollaan lähdössä loppuviikoksi lomaretkelle "etelään". Myös Valtteri-kirpparin haluaisin ehtiä katsastamaan, koska Oulussa perinteiset (ei-itsepalvelu) kirpputorit ovat aika vähissä.

6 kommenttia:

 1. Sulla on hienoja töitä täällä blogissasi, tovin aikaa olen seuraillut!

  Helsingin käsityö- ja askarteluliiketarjontaan hyviä vinkkejä ja kulkuohjeita löytyy Kristiinan blogista: http://tiinas.vuodatus.net/blog/category/P%C3%A4%C3%A4kaupunkiseudun+lankakauppoja+-+lista. Helsingin lankaliikkeistä ehkä kivoin (mun mielestä) on Menita, ja itselle lähin, ja kiva kauppa myöskin, on Lankamaailma Nordia, sinne vain on keskustasta matkaa. Valtterin kirppis on myös hyvä kohde Helsinki-visiitille! Mukavaa reissua tänne etelään!

  VastaaPoista
 2. Vähän tuli kivat nappikorvikset :) laitahan parempaa edustuskuvaa siitä kun ovat käyttövalmiit :) kivaa helsingin reissua!

  VastaaPoista
 3. Outi: Kiitos kommentistasi ja hyvästä linkkivinkistä! :)

  Madam B.C.: Kiitos! Pitänee yrittää muistaa laittaa lissää kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva että paketti oli mieluinen :) On tosi jännä seurailla mitä kaikkea kivaa keksit näistä, jos vaikka saisin itsekkin uusia ideoita oman nappivarastoni tuohoamiseen :) Mulla on niitä todellakin PALJON!

  VastaaPoista
 5. emilia-: No oli todella mieluisa! Aika näyttää, mitä niistä keksitään...

  VastaaPoista
 6. Kun nyt kerran napeista on puhe ja olet Helsinkiin matkalla, käy ehdottomasti Nappitalossa!
  Siellä on hyllyriveittäin mitä ihanampia nappeja sekä muita tarvikkeita. Vaikkei erityistä tarvetta napeille olisi (kun juuri sait niitä tuollaisen kasan), on se vierailun arvoinen ihan noin ihasteluhengessä (:
  http://www.nappitalo.fi/

  VastaaPoista