torstai 6. toukokuuta 2010

Täydellinen muodonmuutos

Olen joskus aikaa sitten ostanut kirpparilta mustan neuletakin, joka on ihanan mallinen. Tykkään paidasta muuten tosi paljon, mutta mua on alkanut ällöttää rintapielen kultainen aplikaatio. Lisäksi harmaita hiuksia on aiheuttanut yksi puuttuva nappi.

Eilen hain kirjastosta guru Cath Kidstonin kirjan Piristä ja korista à la Cath Kidston. Sieltä sain idean ihanaan kukka-aplikaatioon, jolla peitin vanhan kultaisen aplikaation.

Toki napitkin piti vaihtaa teemaan sopiviksi. (Jes, pääsin päällystämään nappeja hyvällä syyllä!)

Sitten harjottelin vähän kameran itselaukasijan käyttöä! Mielenkiintoinen kokemus, saoisinko. Sain kuitenkin jopa pari kuvaa, joissa myös kuvauksen kohteena ollut neuletakki näkyy. Kokemus oli muutenkin opettavainen: En ole ennen ajatellut silityslaudan toimivan hienosti myös kamerajalustana, enkä todellakaan ole tiennyt olevani Quasimodon mallinen ja kaiken lisäksi yksijalkainen!

Vaatimattomasti sanottuna paidasta tuli ehkä maailman kivoin.

10 kommenttia:

 1. Todella suloinen tuli, varsinkin nuo napit on aika ihanat!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Epa! Napit on kyllä suloiset, ja ne on tehtykin ehkä mun lempparikankaasta. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo kukka on ihana!! Helposti sitä saa kaunista aikaan.:)
  Sinulla on tuota ihanaa maatuska kangasta, josta olen haaveillut... epäreilua!!:P

  VastaaPoista
 4. Minni: Oikeesti ihan pienillä jutuilla voi saada ison muutoksen aikaan. :) Ja maatuska-kangas on kyllä kivaa kaikkiin pikku juttuihin!

  VastaaPoista
 5. Käyppäs blogissani, sillä siellä on sinulle jotain!:)

  VastaaPoista
 6. Eipä samaksi villatakiksi tunnistaisi : )
  Oli ihanaa lukea muutenkin pitkästä aikaa blogiasi, kun muutto- ja työkiireet ovat pitäneet tahokkaasti virtuaalista mualimasta pois.
  Kyllä äitienpäivää (herkullista kakkua odottelen...) on hienoa juhlia, kun on onnistunut saattamaan maailmaan noin kätevän ja pätevän lapsosen.

  VastaaPoista
 7. Upeasti tuunattu villatakki. Se muuttui aivan toiseksi. Suloisia olivat myös edellisten postausten pöllö ja muffinssineulatyyny.

  VastaaPoista
 8. Minni: Voi kiitos! Piristit flunssan masentamaa iltaani! :)

  Äiti: Onhan mulla ihan hyvät geenitkin... ;) Minunkin mielestäni maailman parasta äitiä on siis ihana juhlia! :) (Ja kakku kuumottaa kaapissa...)

  Tintin: Kiitos. Olin itsekin yllättynyt, miten hyvin tuunaus onnistui! :)

  VastaaPoista