sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Nuppineulojen kodit

Namnam, käsitöidenkin perusteella on helppo huomata, millainen herkkusuu olen.

Herkullisen (ja vähän rispaantuneen) muffinssi-neulatyynyn olen tehnyt jo joskus aikaisemmin Tildan-ohjeilla.

Muffinssi-neulatyyny on toki ajanut asiansa vallan hyvin nuppineulojen tukikohtana. Ompelu-touhuni on kuitenkin aika liikkuvaista. Sen takia tein nyt uuden pienemmän neulatyynyn, joka varmasti pysyy menossa mukana paksun rannekuminauhan avulla.

Ältsin kätevä!

7 kommenttia:

 1. Voi miten ihana :) Tuollainen rannenuppineulatyyny voisi kyllä olla kätevä! Muistan vaan ala-asteen kässätunneilta kun siellä oli ranneversioita ja tyypit tökki tahallaan osan neuloista sen pohjapahvin läpi että pistivät sitten ranteeseen kun sen laittoi käteensä. Siitä ehkä jäänyt jonkinlainen trauma minkä vuoksi en ole uskaltanut tehdä tuollaista :D

  VastaaPoista
 2. norsis: Kiitos! Ehkä sun pitää nyt ylittää pelkosi ja tehdä myös ranneversio (btw älyttömän hienon) woodoo-neulatyynyn kaveriksi. Säilytä sitä esim. kassakaapissa, jottei kukaan pääse metkut mielessä siihen käsiksi! :D

  Mulla on kanssa jäänyt pienet traumat siitä, kun ala-asteella pojat tökki neuloja piiloon taulusieniin. Nipisti ihan mukavasti taulua pyyhkiessä!

  VastaaPoista
 3. oij, tuo jälkimmäinen on varsinkin tosi soma. Pitäny ties kuinka kauan tehdä itselleen kans joku samantyylinen ranneneulatyyny, mutta toistaseksi ole saanu vielä aikaseksi sitä..

  VastaaPoista
 4. Madam B. C.: Kiitti! Toivottavasti pääsen pian testaamaan neulatyynyä myös käytännössä... Tekemisessä ei kyllä kauaa nokka tuhissut eli siitä vaan! :)

  VastaaPoista
 5. Ältsin namiskuukkelit. Tuo alempi toimii myös rintakoruna ;)

  VastaaPoista
 6. Jokke: Kiitos. Kyllähän tuo meleko rouhea rintarossi ois! ;)

  VastaaPoista
 7. Sulla on ihan miälettömiä töitä blogi pullollaan! Nämä neulatyynyt on ihan mahtavia!!!

  Olisko sulla linkkiä tuon vanhemman teko-ohjeisiin? Voisitko vastata blogiini :) Kiitos!

  VastaaPoista