tiistai 18. toukokuuta 2010

Huh hellettä!

Jo on ilmoja pidellyt. Toukokuun lopun opiskeluspurtti vaihtuikin rannalla löhöilyyn. Kolmen rantapäivän jälkeen kulutin osan neljännestä hellepäivästä kirpputorikierroksella (tai no lasketaanko kahdella kirpparilla käyntiä kierrokseksi?). Maailman paras idea oli istua aivan täydessä ja saunamaisessa linja-autossa selkä menosuutaan päin. Puolen tunnin oksennuksen pidättäminen kuitenkin palkittiin:

Vihdoin löysin kaksi kohtuuhintaista isoa lasipurkkia jämälankakerille ja pienille lankanyssyköille! Isomman Karhulan keittiöpurkin ilman kantta sain 6 eurolla ja pienempi Riihimäen kannellinen lasipurkki maksoi 5 euroa. Ei paha! Muissa pöydissä kannettomatkin purkit olivat kympistä ylöspäin ja kannellisten purkkien hinnat olivat siitä tuplat.

Lisäksi mukaan lähti muutama sievä pitsiliina ja vanha pöytäliina. Yhteensä räteille tuli hintaa 3 euroa, eli eivät nämäkään ostokset minua aivan konkurssin partaalle vieneet.

Mielessäni on jo muutama idea pitsiliinojen jalostukseen. Neliskanttinen kirkkaankeltainen liina sopisi ainakin muotonsa puolesta älyttömän hyvin koristetyynyn kaunistukseen tai vaikkapa lasinalusiksi. Haluaisin antaa kukkakuosiselle pöytäliinalle uuden elämän kellohameena, jos joskus uskaltautuisin ompelukoneen ääreen.

Ja viimeisenä, mutta söpöimpänä:

En vaan voinut vastustaa näitä hellyyttäviä kahvikupposia. Kupit ovat jo parhaat päivänsä nähneet, mikä näkyi myös hinnassa (hah, 50 senttiä koko setti!). Näihin ajattelin istuttaa meidän kaktus-vanhuksen poikasia.

Nauttikaa nyt muutkin helteistä, kun niitä kerrankin on! Itsehän lähden huomenna katsastamaan Kuusamon kesälaitumia, ja odotan aivan innolla automatkaa kissojen kanssa tulikuumassa autossa! Kyllä kesä on ihanaa.

2 kommenttia:

  1. Ihania noi kupit! Ja muutenkin olet tehnyt hyviä löytöjä.

    VastaaPoista
  2. Nzqu: Mää kanssa ihastuin kuppeihin heti! :) Pitkään aikaan ei olekaan löytynyt mitään kivaa asiallisella hinnalla.

    VastaaPoista