torstai 22. huhtikuuta 2010

Isoäidinneliöitä

Tavoitteena oli tehdä tyynyistä jääneillä langoilla 4 (neljä) kappaletta isoäidinneliöitä pientä tyynyliinaa varten. Tais mopo lähtä käsistä:

Mutta ei se haittaa; vilukissa tarvitsee torkkupeittoja. Varsinkin tän värisiä. Ei tuo mikään järin suuri ole (en kehdannut neljättä kertaa käydä ostamassa lankaa, koska jämälanka-projektin idea kärsi huomattavasti jo kahdesta täydennysreissusta), mutta kyllä se sopivasti 160 cm:stä ruhoa lämmittää hädän hetkellä.

Viltti on siis tehty kaksinkertaisesta seiskaveikasta. Idean ja mallin yläkuvassa näkyvään reunukseen löysin täältä. Isoäidinneliöt on kyllä huippua virkattavaa, ja pienet lankanyssykät on kaiken lisäksi kätevä ottaa matkaan.

Päättely sen sijaan on saatanasta.

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana! :) iteki oon suunnitellu tässä varmaan jo pari vuotta torkupeiton virkkaamista isoäidinneliöinä, ja aattelin et se vois olla sopivaa hommaa kesälle.. :) Noita neliöitä on niin mukava virkkailla auringossa istuessa. :)

  VastaaPoista
 2. Annika: Mää tykkään kans! :) Varmasti ois kyllä mukavaa kesävirkattavaa. Mitähän sitä ite keksis?

  VastaaPoista
 3. Oijoi miten hieno ja noin hyvät väritkin!!oon ehkä vähän koukussa noihin torkkupeittoihin ja eilen oli pakko käydä ostamassa kolme kerää seiskaveikkaa (eihän se mihinkään riitä, mutta huijaan itseäni ostamalla sitä noin kerä kerrallaan) ja jos tänään pääsis hommiin. Hyvä reunaidea!

  VastaaPoista
 4. Askarteluapina: Kiitos! :) Virkkaamaan vaan! Mulla on kans usein tollanen kerä kerrallaan -taktiikka. Ittensä huijaaminen on aika helppoa! ;)

  VastaaPoista
 5. WAU! ihanat värit :) kumpa en olisi yläasteella saanut yliannostusta isoäidinneliöistä niin alkaisin taas tekemään noista jotain...edes pienen pienen tyynyn :)

  VastaaPoista
 6. Madam B. C.: Mä kans tykkään noista väreistä. Onneksi pienen pieneen tyynyyn ei kovin montaa neliötä tarvitsisi. Varsinkin jos kaksinkertaisella langalla virkkaa!

  VastaaPoista