maanantai 5. huhtikuuta 2010

D'oh

Veli vähän vinkkasi, että autossa olisi sopiva kolonen jollekin pehmolle. Vein siis 19-vuotiaalle lahjaksi kaakun ja jättikokosen Toffifee-paketin lisäksi myös virkatun Homerin.


Eräänlainen ohje Homeriin löytyy täältä
ja donitsin voi tehdä vaikkapa tällä ohjeella. Säästämistäni langanpätkistäkin pääsi taas mukavasti eroon käyttämällä niitä vanun korvikkeena. Muuten olen Homeriin ihan tyytyväinen, mutta naama on kyllä ruma. Homer joutuu ehkäpä vielä muutamaan plastiikkakirurgiseen operaatioon. D'oh!

Lopuksi vielä pakko vähän hehkuttaa, kun sain vihdoin hankittua himoitsemani Eloveenan retropurkin! Lähikaupassa sen sai vieläpä kylkiäisenä ostaessaan neljä eri Eloveena-tuotetta. Lähiaikoina siis ruokana kaurapuuron lisäksi myös kaurapuuroa!


5 kommenttia:

 1. Homer on hieno! :D Ja tuo purkki. <3 Oon haaveillu tuosta kans kaupassa.

  VastaaPoista
 2. Kiitti! :) Tuo purkki on kyllä tosi paljon munkin mieleen!

  VastaaPoista
 3. Mäkin oisin halunnut tuon purkin...mutta kun ei kaupan hyllyssä ollut yhtään pakettia kaurahiutaleita,vain muroja,patukoita,välipalajuomia,yak.
  Ihana Homer!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Niinu! Minäkin "jouduin" kaurahiutaleiden ja leseiden lisäksi ottamaan testaukseen välipalajuoman. Jospa se tulisi joskus ennen eräpäivää (juhannuksena) evääksi napattua! :)

  VastaaPoista
 5. Moi! Homer näyttää tosi hyvältä! :D Siinä yksi lempihahmoistani. Blogissasi on muutenkin hyviä juttuja.

  VastaaPoista