perjantai 7. helmikuuta 2014

Palmikkomyssy

Onneksi meille tosiaan syntyi talvivauva, koska tämäkin palmikkomyssy syntyi jo ennen vauvaa. :) Bongasin mallin Vauva-lehden kannesta ja ohje löytyi netistä. Tein pienimmän koon mukaan ja nyt on juuri sopivan kokoinen.

Pipo on malliltaan nerokkaan yksinkertainen: neulotaan vaan suorakaiteen muotoinen pötkö palmikkoneuletta ja lopuksi ommellaan yksi sauma, kiinnitetään nauhat ja tupsut. Ja onhan se myös kertakaikkisen suloinen, pysyy hyvin päässä, ei mene silmille ja on vielä lämpöinenkin. Lankana oli makuupussista ylijäänyt Hjertegarnin pehmoinen Palino.
Mää oon nyt ihan ihmeissäni tästä "ylimääräisestä" ajasta mitä on vuorokauteen ilmestynyt, kun vihdoin säiden salliessa vauva on oppinut nukkumaan ulkona vaunuissa ihan oikeita päiväunia (jopa 2h putkeen, wuhuu)! Saapahan vihdoin blogattua näitä vanhoja valmistuneitakin uunista ulos. :)

17 kommenttia:

  1. yksinkertaista, mutta nerokasta ja näyttävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää tykkään kanssa ihan hulluna tästä mallista ja ehkäpä pitää tehdä isompikin koko. :)

      Poista
  2. Tuo on kyllä kiva tuo palmikkokuosi! Itse tein tämmöisen pelkistetyn version tuossa joululomalla http://nauravanappi.blogspot.fi/2014/01/yhden-illan-myssy.html. Periaate molemmissa sama :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva pitkästä aikaa neuloakin palmikkoa! :) Tämä malli on kyllä mukavan aivotonta neulottavaa, kun ei ole kavennuksia tms.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Palmikko tekee kyllä piposta mukavan muhkean ja lämmittävän. :)

      Poista
  4. oumaigaad, miten ihana tämäkin <3 pakko laittaa ohje muistiin ja kokeilla joskus, vaikkei meillä vauvaakaan enää ole :D

    VastaaPoista