tiistai 25. helmikuuta 2014

Tsoppailua

Tadaa, tässä hän nyt on! Viron maalta meille eilen kotiutunut saumuri! Ompeluassistenttikin on aivan pöllämystynyt saumurin tarjoamista mahdollisuuksista. ;)
Mää oon niin innostunut tästä uudesta kaverista ja vinopino kankaita ja ideoita odottaa paininjalan alle pääsemistä. Kone oli esitestattu, joten langatkin olivat valmiina, ja pääsin heti testaamaan saumuria: nättiä tikkiä tuli ja typy sai ekan äitin omalla saumurilla ommellun yökkärin. Toivottavasti pian pääsen tutustumaan lisää uuteen ystävääni!

Tilasin saumurin, saumurilankoja, neuloja ja vetskareita siis Karnaluksista ja en voi muuta kuin kehua! Sähköpostilla pariin otteeseen lähettämiini kysymyksiin vastattiin tunnin sisällä hyvällä suomen kielellä ja palvelu oli erinomaista. Hinnat olivat vain murto-osan Suomen hinnoista (esim. Janome 990D saumuri 289€...) ja toimitus Suomeen vain 10 euroa. Tiistaina maksoin tilauksen ja maanantaina postimies toi paketin. Loistavaa! Ainoastaan viron kieliset nettisivut olivat sen verran haastavat lukea, että en jaksanut enempää selailla. Ehkä ihan hyvä, etten saanut enempää tavaraa ämpättyä tilaukseen! :)
Verson puodissakin sattui juuri olemaan huippu kangasale ja sain näin ihania joustofroteita lopulta alle puoleen hintaan. Vähän niinku laittas rahaa pankkiin... ;)

17 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää, ja assari on kieltämättä hyvin ilmeikäs ja ihmeissään! (Ihana!) =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä enemmän ihmeissään ja innoissaan assari oli saumurin pahvilaatikosta.... ;)

   Poista
  2. =D Noh.. Laatikot+kissathan nyt.. =D

   Poista
 2. Vitsi miten näyttää hyvältä! :) Sama olisi itselläkin haaveissa. Ikinä en ole Karnaluksissa itse käynyt, mutta kuullut olen paljon. Ja kuulopuheiden perusteella minun ei sinne edes kannata mennä, voisi kukkaro keventyä hitusen liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkään en ole koskaan käynyt, mutta haaveissa kyllä siintää! :) Toisaalta säästyypä konkurssilta, jos en koskaan sinne asti päädy. Vironkielisiltä sivuilta ei tosiaan tullut tehtyä turhia heräteostoksia. :)

   Poista
 3. Ooh, oon itse miettinyt tekeväni smaan, siis tilata Karnaluksista saumurin mutta on jänskättänyt kun en ole oikein löytänyt tietoja jne. Mutta hmmm, mikäli joskus pääsen tästä pähkäilystä toteutuksen asteelle ja rahat säästettyä jostakin niin otan sit yhteyttä ja kysyn sulta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä ihan ehdottomasti suositella! :) Ja kysele pois: vastaan jos osaan! (Googlekääntäjä oli myöskin oiva kaveri tilausvaiheessa.) Saumurilankoja en muuten verkkokaupasta löytänyt, mutta tilasin niitä sähköpostilla.

   Poista
 4. Onnea uudelle saumurille! Pitääpä testata tuota Karnaluksia, itseltäni kun tuo viro taittuu :)

  VastaaPoista
 5. Oih, jään innolla odottamaan, mitä kaikkea noista kankaista oikein syntyy!

  VastaaPoista
 6. Onnea perheenjäsenestä! Minäki tilasin Karnaluksista saumurin ja ei mullakaan oo ku hyvää sanottavaa! :) Ompeluksia odotellen :)

  VastaaPoista
 7. Kisu on todellakin hämmennyksessä, ihana :D

  VastaaPoista
 8. Vau, en ole tajunnutkaan, että vois tilata saumurin tuolta. Mulla on ihan just menossa hermot nykyiseen. On olevinaan laadukasta pfaffia, mutta jatkuvasti on jotain vikana... Kiitti vinkistä, siis!

  VastaaPoista
 9. Suunnittelin tilaavani saman koneen kuin sinulla. (googlettaessa koneesta kokemuksia päädyin blogiisi) Onko kone toiminut hyvin? Oletko ollut tyytyväinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu tyytyväinen! Mulla ei kyllä entuudestaan ole kamalasti kokemusta saumureista, joten vertailupohjaa ei hirveesti ole. ;) Kone on ollut helppokäyttöinen ja tekee nättiä tikkiä. Mukana oli hyvät suomenkieliset ohjeet, joiden avulla on ollut helppo korjailla esim. koneen asetuksia tarvittaessa. Myös rullapäärmeen ym. opettelu on onnistunut hyvin ohjekirjan avulla (kerrankin olen siis oikeesti lukenut ohjeita....). Tilasin koneen testattuna Karnaluksista eli kone oli valmiiksi langoitettu eli pääsin ihan heti huristelemaan! :)

   Poista
 10. Laittelin juuri itsekin Karnaluksiin sähköpostia tilatakseni samaisen saumurin! En ole saumuria käyttänyt sitten ala-asteen, ja tuolta sivuilta ei löytynyt tällä viron kielen taidolla infoa, mitkä neulat siihen käyvät; osaat varmaan auttaa? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttöohjekirjassa lukkee, että käytä HA-1SP#14 tai 11# neulaa. Mukavia saumurointihetkiä! :)

   Poista