torstai 13. helmikuuta 2014

Kalastaja-body

Hellurei! Ihanasta Kalastaja-kankaasta (tilattu Majapuulta) oli vähän niinku pakko saada uutta vaatetta kehiin. Housujen jälkeen vuorossa body.
  Kaavana on Kisuliini (Ottobre 6/2012) koossa 62. Tästä tuli ihan ihana, vaikka onkin vasta toinen ompelemani body! (Noudattaen luonnollista kronologista järjestystä en ole tietenkään vielä esitellyt sitä ensimmäistä...)
Kiikkusaari-blogin innoittamana muutin kaavaa sen verran, että tein raglansaumaan neppilistan. Onnistuin aivan yllättävän hyvin ja nyt vauvan ihana pulleropää mahtuu helposti pujahtamaan kaula-aukosta! :) Body on kuitenkin jostain syystä tiukahko kainaloiden kohdalta, joten seuraavaan täytyy tätä asiaa vähän muuttaa. Neppilistasta unohdin ottaa kunnon kuvaa ja nyt body on pesussa, mutta jospa allaolevasta kuvasta idea välittyisi.
Sattuipa uusi body vielä mätsäämään aika hyvin yksiin äitiyspakkauksen potkareiden kanssa. ;)
Sain muuten kivan vinkin ompelukurssilla kantatessa kiinnittää resori kankaaseen ensin kaksoisneulalla. Kanttaus olikin paljon miellyttävämpää kuin saumurilla kiinnitettäessä. Pienestä vinkistä suuri ilo! :)

7 kommenttia:

 1. Voi apua, miten ihana pieni Murunen sulla on siellä! Ja kaunis on bodykin!

  VastaaPoista
 2. Nätti :) Millä sinä kiinnität nepparit? Mietin jonkinlaisen välineen ostoa, onko sulla vinkkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon kiinnittänyt ihan vaan sillä neppipakkauksen muovisella työkalulla ja vasaralla. Mulla on kyllä ostoslistalla Prymin neppipihdit, joota oen joskus päässyt kokeilemaan - ovat tosi kätevät!

   Poista
 3. Aivan ylisuloinen tyttönen :) Ja tosi kiva tuo body.

  Mä kiinnitän kanttausresorin kankaaseen aina ompelukoneen jousto-ompeleella, silloin saa sopivan levyisen, saumurilla tulee helposti liian kapea.

  Ja nepparipihtejä suosittelen, ovat hintansa haukkuneet (hermoja säästynyt huiman paljon).

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Olen miettinyt onko tuosta pakkauksen mukana tulevasta mihinkään, hyvä tietää että silläkin pärjää - ja nuo oikeat pihdit olisi varmaan hyvä, eivät nekään ole kalliit. Katsoin jotain laitetta joka oli lähemmäs 100 euroa, vähän liian suolainen hinta, mutta taisi olla kestovaippojen tekoon...

  VastaaPoista