perjantai 24. huhtikuuta 2015

Takkimekko

Tänään on tapahtunut ennenkuulumaton ryhtiliike, kun sain kuvattua vinon pinon omia mekkoja. Tyylikkäästi peilin kautta tottakai! ;)

Esitelläänpä ensimmäisenä Verson puodin paratiisin puutarha joustocollegesta ommeltu takkimekko.
Kaavan pohjana käytin Onion 2035:sta. Tein etu- ja takakappaleet ilman poikkisaumaa ja eteen lisäsin pitkän vetoketjun. Taskut jaksoin tehdä. Ja hupunkin toki. Loppujen lopuksi tästä tuli hyvin paljon Verson puodin kotimekon mallinen, vaikkei se tarkoituksena ollutkaan. Sen sijaan tarkoituksena oli oppia tekemään alavarat (tsek!) ja saada ihana mukavuusvaate, jota voi kesämpänä käyttää myös takintapaisena. Juuri sellaisen vaatteen myös sain. Sehän se tässä ompeluharrastuksessa onkin parasta.
Eikä mua edes ihan hirveesti häiritse kupruilevan vetoketjun luoma vauvamahailluusiokaan. Onpahan tutuilla spekuloitavaa! ;) (Spekulointi on siis turhaa, ettei kellekään jää epäselväksi.) Hieman kyllä harmittaa kankaan haalistuminen pesussa, mutta näin se vissiin tuppaa mustakuvioisten kankaiden kanssa menemään.

Seuraavassa postauksessa on luvassa muutamat ruskamekot, pysykää linoilla! :) Kivaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Tämä oli kyllä livenäkin kiva :) Just sain tänään omani tehtyä ja blogiinki jo laitoin. Sun takki antoi inspiksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ollut aivan ihana käytössä! Sekä sisällä, että lämpimillä keleillä takkina. Kiva jos inspiroi! :D

   Poista
 2. Tämmöset on just parhaita! Ehkä tee itselleni kun saan tämön vauvamahan pois jota ei onneksi enää tässä vaiheessa tarvitse kenenkään spekuloida :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha ei se varmaan noilla viikoilla enää mene grillikauden alkamisen piikkiin. ;) Mää sain vauvan syntymän jälkeen äidiltä joululahjaksi Verson puodin kotimekon, joka oli just aivan ihana ja kätevä siinä vaiheessa, kun vauveli viihty lähes lakkaamatta tissillä. Oli helppo vaan vetästä aamulla päälle ja sai sillä huijattua itteään, ettei muka ollut koko päivää yökkärissä.... ;)

   Poista
 3. En tiedä sanoa, kumpi on ihanampi, tuo takki itsessään vai kangas! Yhteenlaskettuna ainakin superihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama onkelma! Tää on kyllä ollut ihan lemppareita.

   Poista