lauantai 5. tammikuuta 2013

Joululahjat: Neulomukset

Tuleepa vihdoin korkattua tämäkin vuosi blogin puolella, vaikka aiheena onkin vielä viime vuoden loput joululahjat. :) 

Tänä jouluna ei tullut hirveästi neulottua pukin konttiin, vain yksi huivi ja yhdet sukat. Äitille tein pinkin pitsineuleisen tuubihuivin ihanasta pehmoisesta mohair-langasta. Malliin törmäsin lokakuussa Oulun käsityömessuilla ja sieltä ostin langankin ja sain ohjeen matkaan. Valitettavasti langan ja ohjeen tarkemmat speksit ovat jo unhoittuneet, koska huivin tein jo silloin aikasemmin syksyllä. Huivin mukaan tein vielä samasta langasta pitsikukkakehikolla rintakorun, jonka voi halutessaan kiinnittää huiviin.

(Voisin vielä selitellä kuvassa näkyviä silmäpusseja sillä, että kuva napattiin ennen erittäin tarpeellista joululomaa... ;)

Huiveliinin lisäksi neuloin joululahjaksi yhdet pitsineulesukat Novitan ohjeella. Samanlaiset sukat lyhyemmällä varrella olen tehnyt aiemmin myös itselleni ja jostain syystä edelleen tätä mallia oli kiva ja nopska neuloa. Lankana seiska veikka, mikäs muukaan.
 Tällä hetkellä olisi hirveän kova into neuloa ja ideoita on pää täynnä. Hamittaa nyt joululoman jälkeen, kun vapaa-ajan määrä ei aivan vastaa suunnitelmien määrää! 

Onnekasta ja kivvaa uutta vuotta teille kaikille! Toivon oikein käsityörikasta vuotta 2013! ;)

5 kommenttia:

 1. Nätin huivin äitisi sai ja sopii se kyllä sinullekin. Pitsisukatkin näyttävät niin kauniilta, että pitäisiköhän kaivaa ohje esille...
  Hyvää käsityövuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Ihania käsitöitä koko blogisi pullollaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihania, molemmat! Tuollaisen tuubihuivin haluan kans het! :)

  VastaaPoista
 4. Noi sukat.... <3
  Mua niiin kutkuttais tollaset mut kävin kurkkaamassa ton novitan ohjeeen? Siis niinku mitä siitä pitäis ymmärtää???? o_ O
  Mut noi on ihanat!

  VastaaPoista