sunnuntai 13. tammikuuta 2013

2012

Aattelin eka, etten jaksa tehdä kollaasia viime vuoden käsitöistä, mutta onhan se nyt kiva vähän pysähtyä muistelemaan edellisen vuoden juttuja. :) Vuosi 2012 ei ollut erityisen aktiivinen käsityövuosi, mutta kylläpä sitä kumminkin jotain materiaalia oli olemassa. Varsinaisia kuvakollaaseja oon niin surkia ja hidas tekemään, että laitan tähän postaukseen erillisiä kuvia valikoiduista käsitöistä.
Joistain kuvista klikkaamalla pääset kyseiseen blogitekstiin, mutta kaikkia kuvia ei ole linkitetty tyhmän bloggerin takia.Lahjaksi tein muutamia sukkia, ja itselle näköjään vain yhdet (1) raitasukat. Tilanne pitänee korjata vuonna 2013. ;)

  Sukkien lisäksi valmistui muutamia muitakin neuletöitä.

Virkkuuhommat jäivät viime vuonna melko vähiin, mutta ne vähät virkkaustyöt olivatkin sitten mun lemppareita!
 


Viime vuonna myöskään ompelu ei ollut se kaikista suosituin menetelmä meidän huushollissa, mutta palloista pointsit! ;)


Uusi aluevaltaus kesällä oli betonityöt. Tulipa ihana kesäinen olo näitä kuvia fiilistellessä. :)


Loppuun vielä sekalainen seurakunta erilaisia näperryksiä: magneetteja, heijastimia, koruja.

Saapa nähdä, mitä tuleva vuosi tuo tullessansa. Vuoden ensimmäinen käsityö valmistui jo joululomalla, ja eiköhän se pian tännekin ilmesty! Mitään uuden vuoden lupauksia mää en ruukaa tehdä, mutta voisin vähän yrittää petrata kommentteihin vastaamisessa. Vuoden 2011 kollaasi löytyypi muuten täältä, jos jotakin kiinnostaa! :)

8 kommenttia:

 1. Kyllä on kauniita käsitöitä kaikki!

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Erityisesti nuo sukat, itsekin oon neulonut joululomalta alkaen lähes kymmenet sukat, mutta ne on suurimmaksi osaksi ihan nysävartisia. Mulla ei vaan sinni riitä sen varren neulomiseen, ja lisäksi mahd. yksinkertaset kuviot (=leveät raidat). Tänä vuonna tsemppaan ja teen ainakin yhdet kauniit pitkävartiset kirjoneulesukat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mää taas en jaksa tehdä ihan perussukkia. Tykkään, että on vähän jotakin uutta idistä: pysyy mielenkiinto yllä myös toisessa sukassa! :) Tsemppiä uuden vuoden lupauksen toteuttamiseen!

   Poista
 3. Upeita töitä! Toi silitysraudan päällinen on niin hieno!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Berenike. :) Silityslauden päällisestä tykkään kyllä itekin ja on aivan ajanut asiansa.

  VastaaPoista
 5. Olet todella taitava käsistäsi. Tosi kauniita juttuja olet tehnyt.

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja, erityisesti nuo betonityöt on tosi hienoja! Pieni inspiraation kipinä jäi kytemään tännekin, pitäisiköhän kokeilla vaikka ensi kesänä? :)

  VastaaPoista