tiistai 22. tammikuuta 2013

Grove

Mää oon jo niiiin luovuttanut otsikoiden keksimisen kanssa, että jatketaan tällä perinteisellä tylsän selkeällä linjalla! :D Eli otsikko kertoo kaiken olennaisen: tein lapaset, mallina Grove.


 Lapaset ovat olleet joululomasta asti päivittäisessä käytössä, mikä vähän jo näkyy kuvissakin nukkaantumisena. (En ees jaksa jälleen kerran mainita, että lankana on varastoista löytynyttä 7 veikkaa.) Mutta malli oli kiva! Lapasiin tuli hauska, persoonallinen kuvio ja vielä istuvatkin hyvin. Idean näihin lapasiin sain, kun malli mainittiin lankahullaannus -blogissa.

Mun on muuten pitänyt taantua rapiat 20 vuotta ja ostaa itelle sellaset takin hihaan kiinnitettävät lapasnipsut! :) Olen niin mahoton hukkaamaan käsineitä, että enää en halunnut alistua kohtalooni, vaan ratkaisin ongelman näin yksinkertaisesti! (Viimeksi olen jättänyt kylille ainakin nämä, nämä ja nämä.)

Mullapa on tuolla vähän muitakin valmiita juttuja kuvausta odottamassa, jee!

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit lapaset - onpa hyvä, että pysyvät tallessa (sitäpaitsi ne lapasnipsut on ihania)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä nyt pitäis lapasten pysyä matkassa kovemmassakin vauhdissa! :)

   Poista
 2. Kaunis lehdykkäkuvio, tai käyhän tuo sydämestäkin! Naisihmiselle en kyllä oikein sallisi moista huolimattomuutta käsineiden suhteen... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään kuviosta kovasti! Mää kyllä kanssa vähän häpeän tota mun pimeää puolta, mutta hei - kyllähän meillä kaikilla nyt yksi huono puoli pitää olla. ;)

   Poista