sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Satulanpäällinen

Mun maantiekiitäjän satula sai pyörän väriin mätsäävän päällisen:
Satulassa on reikä ja jotakin ihmeellistä möhnää, joten päällinen tuli tarpeeseen ja onhan se nyt aika söpökin! :) Idean ja ohjeen satulanpäälliseen löysin Paula Kristiina -blogista, ja African flowerin virkkausmalli löytyy esimerkiksi Käspaikasta. Oli kiva virkkailla pienen tauon jälkeen palasia, ja nyt oli sopivan kokoinen homma. Ei siis mikään loputon peittoprojekti! Lankana oli kai joku 7 veikan raitalanka ja valkoinen Nalle. Pääsipähän tuokin raitalanka käyttöön. Jossain mielenhäiriössä olin sen ostanut yhteen projektiin, joka ei sitten toteutettuna vastannutkaan ihan mielikuvia... 

Tässä vielä päällisestä kuva ennen kuminauhan pujottelua:
Betonityöt odottelis kuistilla kuvaamista, mutta tällä hetkellä "kesäinen" sää ei houkuttele tämän pidempään ulkona hengailuun.

Kivaa sunnuntaita!

18 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Voi että, mun to do -lista yltää pian ensi kesään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tutulta kuulostaa: to do -lista ei ihan ole samassa mittakaavassa vapaa-ajan kanssa. ;)

   Poista
 2. Aivan mahtava! :) Pystyykö tuon kuminauhan kanssa vetämään lennosta pois (esim. jos jättää pyörän sateella parkkiin niin ei jäisi kastumaan)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kyllä pystyy ottamaan helposti pois ja laittamaan takasin. Toki riippuu siitä, kuinka kireän kuminauhan laittaa. Itse ajattelin piilottaa satulan alle muovipussin sadekelejä varten.

   Poista
 3. Kauniit kukat ja nätit värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack. :) Raitalanka kyllä sopi yllättävän hyvin tähän projektiin.

   Poista
 4. Awww, suloinen! Pitäisiköhän virkata tuollainen itsekin, jos se vaikka pikkuisen pehmentäisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kannattaa virkata, oli ihan hauska projekti ja kyllä se saattaa ainakin psykologisen vaikutuksen avulla pehmentää pomppuja. ;)

   Poista
 5. Tuo on hauska! Mulla on muutama pala tuollaisia kukkasia virkattuna, jos en niistä saa peittoa aikaiseksi, niin ainakin satulanpäällisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin hyvä, nyt sulla on plan B valmiina! ;) Se onkin aika tärkeää olla olemassa loppumattomalta tuntuvien peittoprojenktien aikana.

   Poista