keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kesänamia

Mää oon lomalla, KUUKAUDEN! Aattelin ennen lomaa, että onpa kiva kun sitten ehtii blogata pitkästä aikaa vähän aktiivisemmin, mutta hiukan heikolta näyttää. Pihaan mäsähti 16,5 tonnia soraa eikä mies ole kotona, joten jos ette halua kuulla tarinoita soran kärräämisestä ja levittämisestä niin sitten täällä on jatkossakin aika hiljasta. ;) 

Juhannusta vieteltiin kotosalla juhlistaen ystävien kanssa samalla meiän uutta terassia (jee!!!!). Tässä parit kesäiset herkkuvinkit, joista osa on jussilta ja osa ei. 


 

Osaako joku kuvien ja ohjeiden perusteella päätellä, mikä on mun ehdoton kesäherkku numero yksi? :)

8 kommenttia:

 1. Ei se ainakaan mansikka voi olla.. :)

  VastaaPoista
 2. En kyllä usko, että mansikka ainakaan ! :) Ja voi että, itse joudun maanantaina töihin ja tuntuu että muut jää silloin lomalle :(. Noo, olenhan mä jo kuukauden lomaillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mää olen kyllä niin mielissäni kesälomasta, jota ei vuosikausiin ole ollut kuin ehkä max viikon verran.

   Poista
 3. Oi ihanan näköistä. :) Mä en oo edes syönyt vielä tänä kesänä mansikoita!! Pakko saada pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihanan makuistakin oli! ;) Äkkiä mansikkatorille, hopi hopi!

   Poista
 4. Minun on tehnyt mieli halloumia jo monta viikkoa, nämä kuvat eivät auttaneet yhtään.. Ihanan näköisiä mansikkaherkkuja! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, halloumi on kyllä niin herkkua! Olen hiljattain päättänyt, että koska käyn töissä, voin ostaa halloumia ja muita juustoja ihan niin paljon kuin haluan. Vaikka ovatkin moniin muihin juttuihin verrattuna vähän hintavia raaka-aineita, parantavat kuitenkin elämänlaatua aika huimasti. ;)

   Poista