sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Vaihtelua jouluhömpötykseen

Mullapa ei olekaan (vielä) mittään joulutunnelmakuvia, joten teillekin vähän vaihtelua muiden blogien ihaniin joulukalenterijuttuihin. ;) Lähipiiriin kuuluva esikoiskirjailija toivoi minua tekemään jotain purtavaa hänen kirjanjulkistustilaisuuteen, ja vihdoin tuli mainio tilaisuus testata syötäviä kakkukuvia: Kakkukuvassa komeilee kirjan kansi. Kuvan tilasin Ullan unelmasta, ja oli muuten erittäin nopea toimitus ja sujuvat kaupat. Olen aikaisemminkin halunnut testata kakkukuvia, mutta esim. oman naaman pällisteleminen kakussa ei ole houkutellut... ;) Kakun tein kolmesta kääretorttulevystä ja täytteenä oli Kinuskikissan sitruunakiisseli ja kerma-vaniljarahka. Täyte todella mun makuun, eikä muutkaan uskaltaneet ainakaan leipurin kuullen haukkua. ;)

Samalla kirjanjulkkarikemuissa kuvasin viime loppiaisena tuunaamani pöydän, joka taannoin jäi kuvaamatta. Pöydän pinta oli siis kovin kärsinyt ja pinttynyt, joten pöytä sai uuden pinnan.
Pöytä on päällystetty kirpparilta ostamillani sarjakuvilla ja liimavesiseoksella. Mukaan pääsi huippujulkaisuja esim. Alien vs Supermies. Päällä on noin miljoona kerrosta lakkaa, ja ihan hyvinhän pöytä näyttää kestäneen jo lähes vuoden, vaikka sitä on märälläkin pyyhitty.
Apinafarmi-blogista sain aikoinaan tähän idean, ja poikamiesboksiin pöytä sopii mielestäni oikein mainiosti.Toivottavasti minäkin pääsen pian virittäytymään joulutunnelmaan. Joululahjoja toki on valmistunut jo joitakin, mutta kotia en ole vielä joulukuosiin ehtinyt saada.

3 kommenttia:

  1. Mahtava ja juurikin sopivan miehekäs toi pöytä! Ja rupes tekemään mieli tota kakkua varsinkin kun kuvailit täytteet, nam. :)

    VastaaPoista
  2. Makee pöytä! Se kelpais kyllä munkin boksiin, vaikkei täällä poikamiehiä näykkään. :)

    VastaaPoista