tiistai 27. joulukuuta 2011

Joululahjat: sukat

Juuri kotiuduttiin Kuusamosta anoppilasta. Kotipihalla kaatunut joulukuusi ja hujan hajan lentäneet tavarat kielivät myrskyn käyneen kylässä. Toivottavasti myrskyn tekemät vahingot saadaan pian korjattua muualta maasta!

Se hyvä puoli joulunpyhien loppumisesta on, että voin vihdoin esitellä joulupukin konttiin tekemäni lahjukset. ;) Olispa ollut ihanaa muistaa läheisiä useammillakin omatekoisilla lahjoilla, mutta kummasti työnteko häiritsee harrastusta.

Anopille neuloin hauskat Jorid Linvikin kissasukat:
Ja pohjasta...
Äitin miehelle tein saman sarjan Fisherman's friend -sukat:
Molemmissa on lankana nalle. Näitä oli hauska neuloa, eikä yksityiskohtaisten sukkien neulominen käynyt ainakaan tylsäksi! Kannatti panostaa maksullisiin ohjeisiin, sillä näitä kiemuroita ei olisikaan ihan hetkessä omasta päästä vetassut. Aluksi meinas vähän epäilyttää koko ohje, kantapää nimittäin neulottiin aivan viimeiseksi. Hyvin kuitenkin onnistuivat ensi yrittämältä ja sukista tuli oikein näpsäkästi istuvat. Ehdotonta plussaa siitä, että mukana oli ohjeet erikokoisille sukille (S, M, L). Kissasukat voisin joskus tehdä itsellenikin pirtsakammissa väreissä.

Lissää joululahjoja myöhemmin! Nyt painun juustolautasen kanssa sohvan nurkkaan möllöttämään. Loma - mikä ihana tekosyy!

8 kommenttia:

 1. Tuollaiseen kirjoneuleeseen kun itselläkin riittäisi joskus kärsivällisyys. :) Ja onpas näppärän näköinen tuo sukan malli!

  VastaaPoista
 2. Upeat kissasukat, enpä ole yhtä hienoja koskaan nähnyt!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavat nuo kissasukkien jalkapohjat!

  VastaaPoista
 4. Apua, mäkin haluun tollaset kissasukat!

  VastaaPoista
 5. Jenkka: Kiitos! :) Nämä ovat kyllä muikeat.

  Petra Ilona: Yllättävän nopeasti nämä kuitenkin valmistuivat, kun ei ollut mhdottoman ohutta lankaa. Sukan malli oli kyllä yllättävän hyvin istuva, vaikka aluksi vähän epäilyttikin. Ja tulipahan testattua ihan uudenlainen kantapää.

  elämäni matkat: Oi kiitos! Alkoi melkein punastuttamaan. :) Mun mielestä nämä olivat vielä kivemman näköset lahjansaajan jalassa.

  liinu: Kyllä noilla kelepaa tepsutella! Tassun kuvat ovat minunkin lemppari-yksityiskohta näissä sukissa.

  Maikki: Kiitos. :)

  Elmeri: Siitä vaan tikuttelemaan! ;)

  VastaaPoista
 6. Kissasukat!! Aivan ihanat!
  Sinulle on tunnustus blogissani
  http://puuhaa.blogspot.com/2011/12/tunnustuksia.html

  VastaaPoista