perjantai 7. tammikuuta 2011

Saisiko olla Cernitiä?

Mulla oli yhtenä päivänä hauskaa askartelumassan kanssa! Tuliko pikkasen namuja helmiä? Eka satsi oli vähän vähemmän namuja, joten niitä en huolinut kuvaan. Näitä luulin itsekin oikeiksi lakuiksi: Menin keittiöön ja sekunnin murto-osan ajattelin, että jes meillä on vielä lakuja..öö eiku hetkinen. Mieheen menivät ihan täydestä. :)

Ekaan satsiin kuului myös nappiyrityksiä. Idea on kiva, toteutus persiistä. Samoilla tulilla tein jämäpaloista hassuja rumia helmiä: Niiden ei sitten ole tarkoituskaan olla ihan pyöreitä, ettei joku luule helmiä kaupasta ostetuiksi.

ps. Tervetuloa uudet lukijat! Kiva nähdä, että blogini kiinnostaa. :)

9 kommenttia:

 1. Oikun on herkullisen näköisiä... pitääkin lähteä kaupasta hakemaan lakuja ;) Tuli ihan hirveä karkkihimo :)

  VastaaPoista
 2. Edellisen peesiin, enkkulakut on intohimoni!

  VastaaPoista
 3. Noi lakut on ihania !!! Ihan aitoja vois olla. Eikä ne napitkaan pöhköjä ole, kuten ei myöskään nuo pallerot. Hienoja kaikki, mutta lakut ylivetoja :)

  VastaaPoista
 4. Notkun töissä karseen nälkäisenä ja vesi tuli kielelle kun luin tän postauksen ;D

  VastaaPoista
 5. Sikahienoja! Ja miten niin napit ahterista, ne on just hienoja! Ja kyllä tulee vesi kielelle, kun noita katselee, ihan aidon näköisiä!

  VastaaPoista
 6. mäkin koitin kerran tehdä cernitistä/fimosta noita lakuja.. no ei niistä oikee hyviä tullut, vähä liian littanoita :D mut sun näyttää oikeen hyviltä! nam!

  VastaaPoista
 7. Näyttävät kyllä erehdyttävän aidoilta! Oikein herkullisen näköisiä!

  Eivät noi napit ja helmetkään hassumpia ole. :)

  VastaaPoista